Aro i aGutek zamieszkali w Słupsku
Moderator: silje
Re: Aro- trochę inna świnka [Sztum]
Proszę przekazać WIELKIE dla Aro od 4 super panów z Gorzowa. Pozdrawiam i trzymam
Aro na głównej ma informację, że jest nosicielem E. cuniculi.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Zgłoszę, że jest po przechorowaniu.
Jakiś wpis na ten temat być musi, żeby była informacja, że świnek jest trochę inny i wymaga jednak specjalnego traktowania. W jakimś stopniu jest specjalnej troski, ale nie jest to absolutnie uciążliwe. Trzeba po prostu się go nauczyć i zaakceptować
Jakiś wpis na ten temat być musi, żeby była informacja, że świnek jest trochę inny i wymaga jednak specjalnego traktowania. W jakimś stopniu jest specjalnej troski, ale nie jest to absolutnie uciążliwe. Trzeba po prostu się go nauczyć i zaakceptować
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
Chodzi o to, żeby ludzie się nie bali, że pozaraża. Widząc taką notkę i niewiele wiedząc o świnkach zapytałabym google i... Ratuj się kto może, gdzie taką świnkę do innych!
Może raczej "świnka ze zmianami po encefalitozie, całkowicie wyleczona (bezpieczna dla inncyh)"?
Może raczej "świnka ze zmianami po encefalitozie, całkowicie wyleczona (bezpieczna dla inncyh)"?
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Lubię- kto chciał, ten doczytał w pierwszym poście, że świnka dla ludzi jest zupełnie bezpieczna (no, może poza chorymi na AIDS). A o tym że można go zupełnie spokojnie łączyć z inną świnką wiemy od kilku dni zaledwie.
Fakt- poprawki na głównej nie zgłosiłam, ale taką informację można mi wysłać na PW- prowadziłam ostatnio kilka wątków, mogłam coś przegapić. Zdarza się.
Dziękujemy
Fakt- poprawki na głównej nie zgłosiłam, ale taką informację można mi wysłać na PW- prowadziłam ostatnio kilka wątków, mogłam coś przegapić. Zdarza się.
Dziękujemy
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
To fakt, w zielonym mu do 'twarzy" Kochany świniak z niego ...ech wiem powtarzam się,
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
wszystkie zdjęcia piekne, a ostatnie po prostu szał, choć z ta nogą nie gorsze
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Aro (trochę inna świnka)- ma kolegę Zbyszka [Sztum]
Zmiany! I to ogromne!
Aro ma od kilku dni kolegę . Wszystko wskazuje na to, że w tym układzie już pozostaną, choć pewności jeszcze nie mam.
Co ciekawe- to Aro chodzi i terkocze, on też przejął dowództwo w tym mini-stadzie.
Kolega ma na imię Zbyszko i ma niespełna 2 miesiące. Jest mi bardzo bliski, gdyż trafił do mnie jako maleństwo, zupełnie zagrzybiony. Odchuchałam i jest jak nowy:) . Przy okazji przywiązałam się do świni w stopniu zagrażającym pozostaniem u mnie na DS Z resztą dokładnie to samo jest z Aro.
Ciężko mi będzie rozstać się z nimi, ale mam już 6 swoich świnek i tymczasy w różnej ilości.
Próbujemy więc nadal szukać jakiegoś super domku.
Odkąd Aro ma kolegę- stał się bardziej aktywny. Normalnie odzyskał chłop sens życia Więcej się rusza po klatce, więcej odzywa. No wybiegu, to nawet faktycznie razem biegali . Zbyszko jest świnką kompletnie pozbawioną agresji, wszelkie nietypowe odruchy Aro odbiera zupełnie naturalnie, nie przejmuje się, a wręcz zaczyna podskakiwać radośnie:)
Myślę, że jeszcze kilka dni i będzie z nich zupełnie zgrana ekipa.
I już samo to, że Aro nie jest sam- to jest ogromny sukces.
Chłopaki razem:
Zaraz zaktualizuję pierwszy post.
Aro ma od kilku dni kolegę . Wszystko wskazuje na to, że w tym układzie już pozostaną, choć pewności jeszcze nie mam.
Co ciekawe- to Aro chodzi i terkocze, on też przejął dowództwo w tym mini-stadzie.
Kolega ma na imię Zbyszko i ma niespełna 2 miesiące. Jest mi bardzo bliski, gdyż trafił do mnie jako maleństwo, zupełnie zagrzybiony. Odchuchałam i jest jak nowy:) . Przy okazji przywiązałam się do świni w stopniu zagrażającym pozostaniem u mnie na DS Z resztą dokładnie to samo jest z Aro.
Ciężko mi będzie rozstać się z nimi, ale mam już 6 swoich świnek i tymczasy w różnej ilości.
Próbujemy więc nadal szukać jakiegoś super domku.
Odkąd Aro ma kolegę- stał się bardziej aktywny. Normalnie odzyskał chłop sens życia Więcej się rusza po klatce, więcej odzywa. No wybiegu, to nawet faktycznie razem biegali . Zbyszko jest świnką kompletnie pozbawioną agresji, wszelkie nietypowe odruchy Aro odbiera zupełnie naturalnie, nie przejmuje się, a wręcz zaczyna podskakiwać radośnie:)
Myślę, że jeszcze kilka dni i będzie z nich zupełnie zgrana ekipa.
I już samo to, że Aro nie jest sam- to jest ogromny sukces.
Chłopaki razem:
Zaraz zaktualizuję pierwszy post.