ale głównie dlatego, że są tam 3 ślicznotyANYA pisze:Eh no wiem. Moje tez chcialyby tam bycDzima pisze:Mają taką wille, że niech nie wybrzydzają!Inne świnki chciałyby być na ich miejscu
Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
karpatka
Dzima, może powinnaś zostać projektantem świnkowych obejść? Ja po przyjęciu Siwego, który na moje oko będzie miał kuper leczony z dwa-trzy miechy myślę o zrobieniu jakiejś otwartej klatki. W zależności od kosztochłonności kuproterapii albo będzie wypas, albo kocyk i tunel z pudełka po pizzy. 
-
ANYA
Karpatka ale moj Ryan sie tak wychowal i teraz mysli, ze jest psem.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Karpatka, to właśnie Anya ma super zrobioną otwartą klatkę gdzie mieszka Ryan i Lewis. Nawet podobna do mojej jeśli chodzi o piętro, ale nie ma ramp tylko wskakują na nie przez hamak-obczaj u Ani 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Dzima, ale chodzilo mi, ze moj Ryan sie wychowal na domku dla kotow,kuwecie i nie mial klatki nawet
teraz ma klatke ale otwarta bo jak go zamkne to dostaje klaustrofobii
- Dzima
- Kontakt:
To fajnie wychowany, piesek w ciele świnki
a potem dochodziły kolejne świnie i musiał trafić za kraty?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
karpatka
No u mnie to z zaburzeń osobowości, tylko Wiewiór czasami myśli, że jest książką. 
Co do klatki ANYA, to widziałam i podziwiałam. Teraz zbieram inspiracje, ale na razie muszę się skupić na magisterce/łączeniu moich pyszczków (myślę o tandemie Tchibo i Wiewiór - już śpią stulone przez kratkę)/kuperku Siwym. To będzie intensywny finisz.
Co do klatki ANYA, to widziałam i podziwiałam. Teraz zbieram inspiracje, ale na razie muszę się skupić na magisterce/łączeniu moich pyszczków (myślę o tandemie Tchibo i Wiewiór - już śpią stulone przez kratkę)/kuperku Siwym. To będzie intensywny finisz.
- Dzima
- Kontakt:
Kiedy masz obronę?
Ja inspiracji długo szukałam, ale jeszcze dłużej zbierałam na kratki
Ale mi się dziś nic nie chce, muszę w końcu wstać i przenieść baby z klatką do pralni bo będę czyścić ścianę w pokoju-żeby się nie naćpały klejem do tapet
Ja inspiracji długo szukałam, ale jeszcze dłużej zbierałam na kratki
Ale mi się dziś nic nie chce, muszę w końcu wstać i przenieść baby z klatką do pralni bo będę czyścić ścianę w pokoju-żeby się nie naćpały klejem do tapet
Pyrka
Za TM
Za TM
-
karpatka
W drugiej połowie października. We wrześniu zaczynam kolejne studia. 
Co do kratek, to pewnie będzie po drodze jakieś zamówienie zbiorowe. Oby...
Co do kratek, to pewnie będzie po drodze jakieś zamówienie zbiorowe. Oby...