Klatki C&C

Czyli jak powinna mieszkać świnka

Moderator: Pulpecja

Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Klatki C&C

Post autor: Lilith88 »

Gdyby ktoś był zainteresowany znalazłam polski odpowiednik C&C niestety wychodzi równie drogo co orginalna :idontknow:
http://www.sklep.swinkamorska.com.pl/ka ... a-creative
Dostępne są wszystkie elementy na sztuki, kratki, różne rodzaje łączników, kratki z drzwiczkami i inne, kuwete trzeba sobie kupić oddzielnie, bo płyt nie mają. Jak dla mnie nie potrzebnie skomplikowane, oryginalne C&C zdecydowanie prostsze w budowie.
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Nie wiem gdzie napisać, jeśli nie tu to przepraszam.

A jak macie te kratki ustawione - polipropylen w środku czy na zewnątrz? Z tego co widziałam na fotach to raczej wewnątrz, ale boję się że Drops postanowi go pożreć :/
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

Polipropylen jest dość twardy, nie tak łatwo go skonsumować
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Nikodemcio, nie doceniasz zębów mojego diabła :/
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Polipropylen jest miękki, poliwęglan jest faktycznie dużo twardszy, ale moje świnie z uwielbieniem zjadają każde tworzywo i ich zębom nic nie straszne ;)
Arashi

Post autor: Arashi »

Będzie gryzł jeżeli gryzie kuwetę itp. Kratki w moga być w środku jeżeli nie ma piętra, ale to i tak nie ma sensu ponieważ kuweta musiałaby być znacznie szersza inaczej prze kratki i tak ja sięgnie, a nie może być szersza bo bedą się przesuwać. Bo to kratki trzymają kuwetę a inaczej nie da rady.
Pattyy

Re: Łączenia do C&C .

Post autor: Pattyy »

TAKIE ŁĄCZNIKI ZNAJDZIESZ NA STRONIE : Wszystko dla świnki morskiej TAM DAJ NA KLATKI I TAM BĘDZIE TA KLATKA I TAM TEŻ BĘDĄ ŁĄCZNIKI :świnka1: :buzki:
pagzik

Re: Łączenia do C&C .

Post autor: pagzik »

Takie łączenia i wszystko do tego typu klatek jest na stronie: http://www.sklep.swinkamorska.com.pl/ka ... a-creative
Też bym taką zrobiła, ale moja świnka już mieszka w Ferplaście
maleńka

Post autor: maleńka »

Nie znalazłam nigdzie czegoś na ten temat, więc mam pytanie. Jak umyć kuwetę z polipropylenu przed włożeniem do klatki po raz pierwszy ? Po prostu przetrzeć mokrą szmatką czy w jakimś płynie wyszorować ?
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Ja bym przetarła najpierw pewnie mokrymi chusteczkami a potem szmatką nasączona octem... :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Świnkowe mieszkanie”