Gry komputerowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Re: Gry komputerowe
no jest be, bo wydaje niedokonczone gry (np AC Unity), nieraz sprawia mniejsze problemy piratom niz tym co kupia oryginal, ogolnie poszlo w dol z jakoscia
osobiscie uwielbiam serie AC ale mam wrazenie ze kazda kolejna czesc jest coraz bardziej robiona "na odpierdziel sie"
osobiscie uwielbiam serie AC ale mam wrazenie ze kazda kolejna czesc jest coraz bardziej robiona "na odpierdziel sie"
A to nie wiedziałem, skończyłem Ac na black flag więc jestem do tyłu że masakra jakaś.
Osobiście uważam że jak zagram to wybaczę te błędy bo nie ma dla mniej lepszej gry niż AC, no ale najpierw muszę zagrać to nie mam Kur** na czym!
Osobiście uważam że jak zagram to wybaczę te błędy bo nie ma dla mniej lepszej gry niż AC, no ale najpierw muszę zagrać to nie mam Kur** na czym!
- Chryzantem
- Kontakt:
no wlasnie black flag bylo jeszcze w miare, ale unity to podobno byla porazka po calej linii, po co wydawac niedokonczona niedopracowana gre? zeby potem ja latac tona patchow i miec mozliwosc dodawania platnych DLC?
ja to jestem starym typem gracza i ogolnie DLC nie pojmuje, no ale kasa kasa kasa!!
ja to jestem starym typem gracza i ogolnie DLC nie pojmuje, no ale kasa kasa kasa!!
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
A kto teraz wydaje skończone gry? W dobie Steama i Origina producentom zwyczajnie nie chce się wydawać skończonych tytułów Czasem nawet nie wiecie, że paczują coś, co jest pod koniec fabuły. Albo że na dobę po wydaniu gry doklejają końcówkę
Ja też właśnie DLC nie kumam, pamiętam jaki zły byłem przy Mafii II, już depresja mi minęła z powodu przejścia całej fabuły a tu się dowiaduje że jakieś DLC jest, nawet nie wiedziałem co to.
- Chryzantem
- Kontakt:
Tak po premierze wyglądał AC Unity:
wpisz w google "Assassins Creed Unity bug" i obejrz grafiki.
Seria była świetna, ale zrobienie z niej tasiemca wychodzącego co roku ją zarżnęło. Teraz tylko nieświadomi niczego casuale są zainteresowani tym IP.
wpisz w google "Assassins Creed Unity bug" i obejrz grafiki.
Seria była świetna, ale zrobienie z niej tasiemca wychodzącego co roku ją zarżnęło. Teraz tylko nieświadomi niczego casuale są zainteresowani tym IP.
Przeboleję, najbardziej zależy mi właśnie na AC i BF.
W AC dla mnie fabuła była zawsze fajna.
Black Flag całkiem odstawał od wcześniejszych części moim zdaniem bo nie było takiej atmosfery Assasyna.
Całe braterstwo robiły zajebisty klimat, zobaczę jak pogram.
Na razie się nie chcę napalać dopóki nie mam konsoli.
W AC dla mnie fabuła była zawsze fajna.
Black Flag całkiem odstawał od wcześniejszych części moim zdaniem bo nie było takiej atmosfery Assasyna.
Całe braterstwo robiły zajebisty klimat, zobaczę jak pogram.
Na razie się nie chcę napalać dopóki nie mam konsoli.