Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
Tak, w niedzielę po powrocie wypuszczę na długi wybieg i potem dam do klatki. Mam nadzieję, że się uda.
teraz jest dobrze, wiec bedzie dobrze
tez chcialabym takie laczenia.

- etycja
- Kontakt:
Zbóje zapraszają na targi w Łodzi. Jeszcze dziś jestem w tym pięknym mieście wraz z Masią i Caspianem.
Mam nadzieje, ze wstawisz fotorelacje z targowetycja pisze:Zbóje zapraszają na targi w Łodzi. Jeszcze dziś jestem w tym pięknym mieście wraz z Masią i Caspianem.

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- etycja
- Kontakt:
Też miałam taką nadzieję, lecz niestety po zgrywaniu zdjęć z karty, zapomniałam ją wsadzić do aparatu. Mam tylko kilka zdjęć, tyle co wlazło bez karty. Na szczęście inni uczestnicy również robili zdjęcia, więc jak tylko zobaczę i dostanę pozwolenie na wykorzystanie, wstawię.
Wstaw te ktore masz i doloz jeszcze foty chomisiow i swinek. Masz takie zoo w domu, ze naprawde mozesz sie przejsc po domu, pstrykac foty i dosyc duzo sie ich uzbiera.
- etycja
- Kontakt:
Wstawię teraz dwie. Uwaga, będzie słodko

Reszta jak się odrobię, bo przyjechaliśmy późno a roboty masa. Jak mówisz zoo całe do obrobienia.

Reszta jak się odrobię, bo przyjechaliśmy późno a roboty masa. Jak mówisz zoo całe do obrobienia.