Lusia, Plamka i Frugo

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
CocoChanell

Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D

Post autor: CocoChanell »

zaraz biorę się za oglądanie waszej telenoweli :D ALe Frugo to śliczny jest, powiem tak jesień mu służy :102: A jeśli mogę spytać to do jakiej ksiązeczki zdjęcie?:) Chyba coś przeoczyłam. :idontknow:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

CocoChanell pisze: ALe Frugo to śliczny jest, powiem tak jesień mu służy
Przypadkiem nie mylisz Frugo z Mruczkiem? ;) Bo jak dla mnie to Mruczek jest śliczny ale Frugo jest grzeczniejszy :love: A zdjęcie to do książeczki zdrowia :102:

A ja byłam u lekarza - mam anginę i leżę z gorączką... :? Nie ma to jak "dobrze" wykorzystać urlop :glowawmur: Dziewczyny zamiast korzystać z tego, że jestem w domu to siedzą w klatce bo nie chcę żeby się ode mnie zaraziły...Eh nienawidzę takiej pogody...;/
Obrazek
CocoChanell

yyyy... to mnie teraz zbiłas z tropu, przejrzałam jeszcze raz zdjęcia i jestem przekonana, że na każdym jest ten sam kot :shock: Film był dla mnie zmyłką bo tam dwa koty, ale nie myślałam nad tym zbytnio:D chodzi mi o tego
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Na tym zdjęciu jest Mruczek :lol: Frugo jest na 2, 5 i 6 zdjęciu :szczerbaty: na pozostałych jest Mruczek :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ha ha ha CocoChanell ty to jesteś daleko za murzynami w tym wątku :rotfl: :rotfl:
Nadrabiaj!
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
CocoChanell

Cichooooo!!! Doszłam do momentu jak pojawił się frugo i nic mi nie było wiadomo o innym kotku :redface: Poczytam w weekend bo aż wierzyć mi sie nie chce! :D No ale tak po prawdzie to te koty są bliżniakami co nie?:D :think:
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

CocoChanell pisze: No ale tak po prawdzie to te koty są bliżniakami co nie?
Oj faktycznie musisz sporo nadrobić w naszym wątku :lol: Frugo ma rok i 4 miesiące (i z całego miotu przeżył tylko on i jedna koteczka) a Mruczek 5 miesięcy (został znaleziony w krzakach) ;) Tutaj masz chłopaków razem
Obrazek
Frugo na górze (wysokie nogi, chudy i długi ogon, szczupły i długi pyszczek) a Mruczek na dole (masywne ciało, grubaśny ogon, okrągła główka) - to takie najbardziej rzucające się w oczy różnice między nimi ;)
Obrazek
CocoChanell

Aha, aha:D musze koniecznie to nadrobić :102: Ale póki co dla mnie to są klony!:D
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Mruczek ma rewelacyjny ogon :love:
Martuś, a następnym razem zrób im zdjęcia przy linijce, a cyknę Mańkowi i zobaczymy, który jest byczym kotem Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Laraine

Post autor: Laraine »

Ja też widzę mam spore zaległości :P
Mruczek zostaje u Ciebie Martuś?
Faktycznie, wyglądają jak bliźniaki :love: :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”