Ciekawi mnie ta karma
http://www.vetuk.co.uk/guinea-pig-food- ... 1kg-p-9415
♥pusty chlewik♥ [*]Daisy,Lola,Lucy & Yeti[*]
Moderator: pastuszek
Re: Cztery tłuste wieprzki
Z opisu ta karma brzmi ciekawie. Tak sobie pomyslalam, ze moim swinkom tez by sie przydalo...Chyba im zamowie.
Wow ile waży Yeti?
Nigdy jeszcze nie widziałam tak ogromnej świnki 

Widocznie nie bylas jeszcze na moim watkuAsia909 pisze:Wow ile waży Yeti?Nigdy jeszcze nie widziałam tak ogromnej świnki

A z tej stronki biora tylko 1.99 za przesylke do nasANYA pisze:Z opisu ta karma brzmi ciekawie. Tak sobie pomyslalam, ze moim swinkom tez by sie przydalo...Chyba im zamowie.
A ja ostatnio zamawialam produkty dla koni z tej stronki i mialam za darmo 

Z tymi ząbkami Yeti to może być wada zgryzu, jaką ma mój Szczotuś.
Też odżywiam go dobrą karmą, dostaje sianko i witaminy, różne suszki i ziółka a mimo wszystko problemy z ząbkami się powtarzają, bo sobie je krzywo ściera i albo mu się kruszą albo łamią, albo zwyczajnie przerastają.
Ale comiesięczna kontrola u Wetki dużo daje, bo nie żyję w strachu, czy przeżyje narkozę...
Też odżywiam go dobrą karmą, dostaje sianko i witaminy, różne suszki i ziółka a mimo wszystko problemy z ząbkami się powtarzają, bo sobie je krzywo ściera i albo mu się kruszą albo łamią, albo zwyczajnie przerastają.
Ale comiesięczna kontrola u Wetki dużo daje, bo nie żyję w strachu, czy przeżyje narkozę...

Ale to dziwne,bo ona ma bieluskie i rowne,raczej moze na czyms zlamala 

Kurcze, w takim razie sama nie wiem..
Bo Szczotuś miał krzywe i to było bardzo widoczne, że ścierał ząbki po skosie.
Bo Szczotuś miał krzywe i to było bardzo widoczne, że ścierał ząbki po skosie.