Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Prawie 6kg szczęścia&2 tymczasy /Torpeda po operacji

Post autor: dortezka »

e tam, przy skręcaniu mebli nie ma tragedii o ile docinają na korytarzu :D

gorzej jak się wykonawca smyrnie w obliczeniach.. u mnie tak szafę w przedpokoju poprawiał 3 razy.. ogólnie ta szafa była pechowa łącznie z przekręceniem kabli, wywaleniem korków i robieniem dziury w nowej ścianie.. no ale cóż.. tak to jest jak się pracuje z wymagającymi klientami :rotfl:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Tysia

Post autor: Tysia »

Oby ta górka za wysoka nie była i dam radę przeskoczyć :lol:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Ja mam cyrki z kuchnią, a konkretnie z blatem... Fachowcy od siedmiu boleści :glowawmur:
Ro temu kuchnię skończyli, i będą poprawia... Kazałam blat wymienić, bo odchodzi :angry:

Tysiu, nie jest źle, wydaje mi się, że jakoś kosmicznie nie liczy - biblioteczka na wymiar na wysokość prawie 2m, długość 1,7m i głębokość 40cm, plus szklana wstawka, skręcanie i dowóz... 1000zł. To dużo? Nie mam porównania.... :idontknow:
Tysia

Post autor: Tysia »

Teraz wszystko jednorazowe.. chłop kupił tv 40cali za prawie 5tysięcy w marcu i co?? Już coś się zepsuło.. A pamiętam, jak kupił konsole, zdążył się zalogować i się spaliła :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Oby tylko świnki dostały regał trwalszy niż blat w kuchni :rotfl: żebyś w nocy nie usłyszała huku i nie goniła świń po chacie :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Nejvii

Post autor: Nejvii »

Nie narzekajcie! Ja dostałam zamówioną szafę z dwoma tyłami, o drzwiach zapomnieli :D
Regał dla świnek to rewelacja w sprzątaniu - zawsze powtarzam, że do klatek nie wrócę za nic.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Nejvii pisze:Nie narzekajcie! Ja dostałam zamówioną szafę z dwoma tyłami, o drzwiach zapomnieli :D
Regał dla świnek to rewelacja w sprzątaniu - zawsze powtarzam, że do klatek nie wrócę za nic.
Ale regał to ja chcę na klatki :szczerbaty:
Dzima pisze:Oby tylko świnki dostały regał trwalszy niż blat w kuchni :rotfl: żebyś w nocy nie usłyszała huku i nie goniła świń po chacie :rotfl:
Myślisz że byłby to pierwszy raz... już się zdarzało,jak wyłaziły tymczasy w nocy z pudła :laugh:
Nejvii

Post autor: Nejvii »

A gdzie na klatki, roboty sobie tylko narobisz dodatkowej! Nie dość, że klatki sprzątać to jeszcze zdejmować żeby półki wyczyścić z pelletowego kurzu. Podsyłam na PW link do mojej inspiracji, może się przyda. :)
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

No i meble przyjechały, a świnie mieszkają w salonie... Jutro akt drugi tego pandemonium - składanie mebli... Zaczynam się zastanawiać nad zrobieniem regału hodowlanego dla świń (taka nazwa) - po rozmowie z Nejvii, która przedstawiła mi same zalety tego rozwiązania. Taka wielkość 150 x80/90cm...

dr Iza idzie na 3 tygodnie na urlop ponoć. A one tylko czekają, zaczną kichać, i mieć problemy zdrowotne, żeby mnie wykończyć... :glowawmur:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Nejvii pisze:Nie narzekajcie! Ja dostałam zamówioną szafę z dwoma tyłami, o drzwiach zapomnieli :D
:laugh:
to ja dostałam witrynkę z dwoma drzwiczkami (a była na 1 drzwiczki) za to zapomnieli o.. zawiasach :rotfl:

jak tylko zrobisz regał to się pochwal na fotach!
Cynthia pisze: dr Iza idzie na 3 tygodnie na urlop ponoć. A one tylko czekają, zaczną kichać, i mieć problemy zdrowotne, żeby mnie wykończyć... :glowawmur:
a tam, będą zdrowiutkie! już się nachorowały ostatnio dostatecznie!
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”