Serdel, Paproszek i Ptyś brykają po drugiej stronie tęczy ♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Catarinha
Re: Serdel, Paproszek i...
Oby!
Dziękujemy za kibicowanie
Od razu było lepiej, wiedząc, że ktoś nas wspiera 
Z tego wszystkiego zapomniałam zrobić podestu do wejścia do klatki. Jak tylko go zamontuję, wypuszczam chłopaków do samego wieczora - niech się zmęczą porządnie, będą lepiej spać
Ale przezornie klatki Paproszka i kojca Charliego jeszcze nie zabieram. Zrobiłam tak przy łączeniu z Serdelkiem i jak zaczęli w nocy się tłuc, był problem z ich tymczasowym zakwaterowaniem
Dziękujemy za kibicowanie
Z tego wszystkiego zapomniałam zrobić podestu do wejścia do klatki. Jak tylko go zamontuję, wypuszczam chłopaków do samego wieczora - niech się zmęczą porządnie, będą lepiej spać
Ale przezornie klatki Paproszka i kojca Charliego jeszcze nie zabieram. Zrobiłam tak przy łączeniu z Serdelkiem i jak zaczęli w nocy się tłuc, był problem z ich tymczasowym zakwaterowaniem
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
Catarinha
Chyba mogę już powiedzieć, że u nas jest lepiej
Chłopaki od godziny 16 wczoraj są cały czas razem, dzisiaj wybieg był na terenie Paproszka, bo w moim pokoju. Jeszcze zagrodzony kartonami, bo nie puszczę ich na podłogę jak tak smrodzą i sikają gdzie popadnie
Prześcieradło, po którym biegali było to z łączenia, ale kartony Paproszka, więc jego zapach było pewnie czuć. Spodziewałam się, że tu może się bardziej stawiać, bo jego pokój... Ale chyba pogodził się z rolą zdominowanego, już nawet nie płakał aż tak żałośnie
I całe szczęście. Przy Serdelku kudłacz nie chciał ustąpić, więc widząc, jaki Charlie jest mały (670g, Paproch ponad kilogram
), myślałam, że to on będzie chciał rządzić, a jak Charlie urośnie i siły się wyrównają, znowu będzie bijatyka... Ale gwiazda ledwo przyjechała, a już się rządzi (
) i bardzo dobrze, przynajmniej od razu jest jasna sytuacja
Widać, że nie chce mu zrobić krzywdy, tylko ustawić do pionu, bo gdyby chciał, to dziabnąłby go już nie wiem ile razy.
Wszystko zmierza ku dobremu, jak tylko nie poprzestawia im się coś w tych małych łepkach, to będzie super
A zdjęć mam tyle, że nie nadążam z ich przeglądaniem i wrzucaniem, ale będą, część może jeszcze dzisiaj
Chłopaki od godziny 16 wczoraj są cały czas razem, dzisiaj wybieg był na terenie Paproszka, bo w moim pokoju. Jeszcze zagrodzony kartonami, bo nie puszczę ich na podłogę jak tak smrodzą i sikają gdzie popadnie
I całe szczęście. Przy Serdelku kudłacz nie chciał ustąpić, więc widząc, jaki Charlie jest mały (670g, Paproch ponad kilogram
Wszystko zmierza ku dobremu, jak tylko nie poprzestawia im się coś w tych małych łepkach, to będzie super
A zdjęć mam tyle, że nie nadążam z ich przeglądaniem i wrzucaniem, ale będą, część może jeszcze dzisiaj
-
twojawiernafanka
To naprawdę wspaniałe wiadomości! 
Oczywiście czekamy na zdjęcia!
Oczywiście czekamy na zdjęcia!
-
Catarinha
Druga noc za nami, wciąż wszyscy cali
Młody próbował dziabnąć parę razy Paproszka, ale trafił swój na swego - obaj to małe torpedy, więc w sytuacji zagrożenia Paproszek ucieka 
Zdjęć wczoraj nie dałam już rady wrzucić, padłam
Będą jak wrócę z uczelni.
Póki co, Charlie odstawia dziki popcorning po klatce, a Paproszek położył się na półeczce i patrzy na niego, jak na głupka
Zdjęć wczoraj nie dałam już rady wrzucić, padłam
Póki co, Charlie odstawia dziki popcorning po klatce, a Paproszek położył się na półeczce i patrzy na niego, jak na głupka
-
PALATINA
Super wieści!
A Charlie ładnie rośnie.
Jak do nas trafił, to ważył 550g.
A Charlie ładnie rośnie.
Jak do nas trafił, to ważył 550g.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
Catarinha
Re: Serdel, Paproszek i Charlie zwany Ptysiem ♥
Obiecane zdjęcia

"no co, leżymy sobie!"

"zagrzej mi stopę!"

moja mała, jeszcze zestresowana kupka nieszczęścia

i gwiazda!

Charlie, zapozuj!
Tak właśnie wyglądał ich drugi wybieg (a raczej wyleż), po którym trafili razem do 120-centymetrowej rezydencji
Jeszcze przed wprowadzeniem chłopaków podcięłam grzywkę Paproszkowi, bo biedak już prawie nic nie widział. Teraz ma irokeza
Ciąg dalszy nastąpi, bo sporo jeszcze tego mam
Jak ma się takich fotogenicznych modeli, to trzeba korzystać!
PS. Chyba już mogę oficjalnie zmienić tytuł wątku
Charlie to taki słodziak, że wygląda jak ptyś z bitą śmietaną 

"no co, leżymy sobie!"

"zagrzej mi stopę!"

moja mała, jeszcze zestresowana kupka nieszczęścia

i gwiazda!

Charlie, zapozuj!
Tak właśnie wyglądał ich drugi wybieg (a raczej wyleż), po którym trafili razem do 120-centymetrowej rezydencji
Jeszcze przed wprowadzeniem chłopaków podcięłam grzywkę Paproszkowi, bo biedak już prawie nic nie widział. Teraz ma irokeza
Ciąg dalszy nastąpi, bo sporo jeszcze tego mam
PS. Chyba już mogę oficjalnie zmienić tytuł wątku
-
Świniomaniaczka
Re: Serdel, Paproszek i Charlie zwany Ptysiem ♥
O jakie CUDEŃKA!
Na zdjęciach wyglądają jak najlepsi przyjaciele od kołyski
A wstawisz też zdjęcia Serdelka
?