Ferajna [*] zawsze w mojej pamięci

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Foggy

Re: *Zuzia, Myszka , Gruszka* i tymczaski :)

Post autor: Foggy »

Kati, Rzym, ale masz super!! Też bym sobie wyjechała... Cóż, warto mieć marzenia :lol:

Jolu w niedzielę?! Co to kurdę jest, kołchoz?! :angry: Co oni sobie myślą...

Ja tylko jedno powiem z autopsji co do mam wcinających się i krytykujących wszystko... Czasami lepiej się odciąć niestety.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Foggy niedziela to normalka w handlu :( marzy mi sie normalna praca, jak biały człowiek, nie jak murzyn non stop w weekendy :angry: ale teraz juz za póxno, młodzi szukają pracy i nie ma :levitation:

a dzis dziewczyny pozdrawiaja znad michy jak zawsze :102:

Obrazek

Obrazek

się gapi duza i gapi :lol:

Obrazek
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
infrared

Post autor: infrared »

Oj, znam ból pracy w weekendy. I w handlu. A najbardziej mnie rozbraja, jak przychodzą w niedziele ludzie i mówią, jakie to jesteśmy biedne, że musimy siedzieć w pracy...

Pięknie te dziewczyny, jak zwykle :love:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

infrared pisze:Oj, znam ból pracy w weekendy. I w handlu. A najbardziej mnie rozbraja, jak przychodzą w niedziele ludzie i mówią, jakie to jesteśmy biedne, że musimy siedzieć w pracy...

Pięknie te dziewczyny, jak zwykle :love:
ha ha dobre- tak bardzo współczuja i utyskuja na to , ze w niedziele otwarte :lol:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ja nie pracuję w handlu i na szczęście mam weekendy wolne... Ale mój TŻ już nie... I to jest straszne... On ma wolne w tygodniu, ja w weekend... I wiecznie mało czasu dla siebie... Myślę, że jakby chociaż niedziele były wolne w handlu to nic wielkiego ze światem by się nie stało... Kasy za bardzo by nie stracili, bo jak człowiek czegoś potrzebuje to i tak kupi, tylko w inny dzień... Ale niestety... Ja natomiast pracuję dla zagranicznej korporacji i pracuję np w Boże Ciało czy w weekend majowy... I wszyscy znajomi się dziwią... A najbardziej się wkurzam, gdy pytają co robię w długi weekend... :(
infrared

Post autor: infrared »

O tym można akurat długo gadać. Najgorzej, jak trafi się kilka dni pod rząd po 12 h, potem ledwo zipię i prosiaki są zdane na łaskę mojego chłopaka. Niedziele to w ogóle porażka, najmniej konkretnych ludzi, sami "apacze" i awanturnicy - dla mnie to dzień stracony i naprawdę nic by się nie stało, gdyby ten jeden dzień pozamykali wszystkie CH i sklepy...a wekend majowy - i inne długie weekendy to loteria, bo przecież ktoś do pracy przyjść musi. U mnie tak samo, ja w pracy, chłopak wolne, ze znajomymi nie ma się jak umówić, no bo oni w pracy, ja wolne i na odwrót ;) No ale. Skądś te ieniądze na prosiakowe przyjemności trzeba brać :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

Ale Gruszeczka ma fajna minkę na ostatniej fotce! :lol: Przewalone masz z tą pracą.. :?
nana81

Post autor: nana81 »

W handlu nie pracuję. U mnie jedziemy 24h więc weekendy, święta, noce i wszystko obstawiamy. Zmiany zaczynają się od 6 rano a ostatni przychodzą do pracy na 17 i jadą do pierwszej w nocy plus zmiana typowo nocna na 22 do 7 rano. Ktoś chce się licytować?
anuleczka

Post autor: anuleczka »

... żeby to jeszcze jakieś godziwe pieniądze za to były :angry:
nana81

Post autor: nana81 »

Mogłoby być lepiej ale wiem, że gorzej też. Ciekawe czy ktoś wpadnie na to gdzie pracuję? 8-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”