Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Trzej królowie i inni
Życzymy wesołych i - przede wszystkim - ZDROWYCH ŚWIĄT!

U nas święta nie zapowiadają się najweselej. Czekamy na otwarcie lecznicy. Nasza kotka Szara Reneta źle się czuje
Trzymajcie kciuki.

U nas święta nie zapowiadają się najweselej. Czekamy na otwarcie lecznicy. Nasza kotka Szara Reneta źle się czuje
Trzymajcie kciuki.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
O matko a co z koteczką? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Ładne macie pisanki ze świnkami

Ładne macie pisanki ze świnkami
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Trochę trwało zanim odnalazłam wątek
Brak czasu, co tu więcej mówić. Zwykle wpadam na forum, czytam, co nowego moich ulubieńców (a lubię wszystkie świnki
) i na moje własne już nie starcza czasu.
Panowie obżerają się trawką, perzem, krwawnikiem, mleczem, a ostatnio nawet świeżutkim skrzypem. Na babkę już nie chcą patrzeć. Nawet zaliczyli już dwa razy ogródkowanie. Ale ostatnio pogoda fatalna i zagroda tylko moknie.
Ale - pochwalę się - udało mi się nasuszyć już pudełko mleczów (czyt. mniszków).
Moje kociątko 14-letnie po wylewie (oczywiście w Wielki Piątek, bo jak chorować, to zawsze tuż przed świętami, ewentualnie w trakcie - zasada, której trzymają się moje futra
) już całkiem dobrze. Głowę ma trochę przechyloną w jedną stronę i jeszcze często chodzi zakolami (ale już nie w kółko), tylne nóżki trochę sztywne, ale spokojnie wskakuje na fotel.
Do końca życia będzie dostawać leki na obniżenie ciśnienia, ale już nawet udaje mi się podać jej leki bez pomocy osób trzecich.
A tu moja Renetka - jeszcze przed wylewem, ale już ślepa.

Teraz na poddasze już nie wchodzi. Rezyduje w naszej sypialni, czasem wychodzi do przedpokoju i nawet zapuszcza się do łazienki.
A to dzikie zwierzę to Salem podczas zabawy myszą kupioną na naszym forum:

Panowie obżerają się trawką, perzem, krwawnikiem, mleczem, a ostatnio nawet świeżutkim skrzypem. Na babkę już nie chcą patrzeć. Nawet zaliczyli już dwa razy ogródkowanie. Ale ostatnio pogoda fatalna i zagroda tylko moknie.
Ale - pochwalę się - udało mi się nasuszyć już pudełko mleczów (czyt. mniszków).
Moje kociątko 14-letnie po wylewie (oczywiście w Wielki Piątek, bo jak chorować, to zawsze tuż przed świętami, ewentualnie w trakcie - zasada, której trzymają się moje futra
Do końca życia będzie dostawać leki na obniżenie ciśnienia, ale już nawet udaje mi się podać jej leki bez pomocy osób trzecich.
A tu moja Renetka - jeszcze przed wylewem, ale już ślepa.

Teraz na poddasze już nie wchodzi. Rezyduje w naszej sypialni, czasem wychodzi do przedpokoju i nawet zapuszcza się do łazienki.
A to dzikie zwierzę to Salem podczas zabawy myszą kupioną na naszym forum:

-
katiusha
Sierściuszki
Taktykę nagłej choroby tuż przed weekendem, swiętami itp., Wtedy, gdy lekarz rodzinny zamyka swój gabinet, wypracował mój pierworodny Staś 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Biedne kocisko. Ale grunt, że sobie radzi.
Ale prosiaki twoje maja raj! Prosimy zdjęcia z raju!
Jak wygląda perz?
Ja sosnowa jestem, nie polna
A perz powinny moje dziewuchy szamać, bo maja jak nie piach to kryształy
Ale prosiaki twoje maja raj! Prosimy zdjęcia z raju!
Jak wygląda perz?
Ja sosnowa jestem, nie polna
A perz powinny moje dziewuchy szamać, bo maja jak nie piach to kryształy