Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Prawie 6kg szczęścia&5 tymczasów / Jesteśmy w komplecie
haha cóż za kreatywność! 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
One tak potrafią - Miracle i Ginger. Zwijać się w rogale i przyjmować dziwne pozy nogamikatzarzyna pisze:haha cóż za kreatywność!

A Whisper często leżakuje na supermena - nóżki do przodu pod głową, a tylne na prosto...
haha to by trzeba było założyć jakiś monitoring
jak zauważę, że moje przyjęły cudowne pozy i skradam się z aparatem, nie mija chwila jak zaczyna rozbrzmiewać kwi kwi kwi, jedzenie, jedzenie, jedzenie!?

No relaks pełną gębą
i tak się dziwię że jeszcze nie spadła 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Sadełko ją wcisnęło w hamak...grawitacji nie oszukaszJustek pisze: i tak się dziwię że jeszcze nie spadła

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Z tym się zgodzę, to główny pancernik jest. Zawsze do michy leci pierwsza, żeby była pełna po brzegiDzima pisze:Sadełko ją wcisnęło w hamak...grawitacji nie oszukaszJustek pisze: i tak się dziwię że jeszcze nie spadła
No właśnie one tak leżakują w tak dziwnych pozach na tym tunelu, że mnie zastanawia czy im naprawdę wygodnie... Raz jedna się wyfiknęła, bo słupka na tym stawała, żeby się szybciej do ogóra dostaćJustek pisze:No relaks pełną gębąi tak się dziwię że jeszcze nie spadła
O tak, to byłoby super - obserwacja przez net 24 godziny Wielki Brat patrzykatzarzyna pisze:haha to by trzeba było założyć jakiś monitoringjak zauważę, że moje przyjęły cudowne pozy i skradam się z aparatem, nie mija chwila jak zaczyna rozbrzmiewać kwi kwi kwi, jedzenie, jedzenie, jedzenie!?
taaa... po pracy obserwacja świniaków co robią na bieżąco a w nocy oglądanie monitoringukatzarzyna pisze:haha to by trzeba było założyć jakiś monitoringjak zauważę, że moje przyjęły cudowne pozy i skradam się z aparatem, nie mija chwila jak zaczyna rozbrzmiewać kwi kwi kwi, jedzenie, jedzenie, jedzenie!?

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ja nie mam telewizora w domu (jeszcze się nie dorobiłam), ale obserwacja prosiąt + akwarium = i telewizor nie jest do niczego potrzebny.Justek pisze:taaa... po pracy obserwacja świniaków co robią na bieżąco a w nocy oglądanie monitoringukatzarzyna pisze:haha to by trzeba było założyć jakiś monitoringjak zauważę, że moje przyjęły cudowne pozy i skradam się z aparatem, nie mija chwila jak zaczyna rozbrzmiewać kwi kwi kwi, jedzenie, jedzenie, jedzenie!?
doba za krótka
Przy świniach mam komedię, sensację, obyczajowe i horror w jednym

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Widziałam jak Dream jadła z miski
Podeszła do niej i skubała razem z resztą
Happy 

Super