Staram się nie czytać wątku o świnkach do adopcji, bo bym co najmniej połowę chciała adoptować. Miladę oczywiście też, bo mam słabość do takich biszkopcikówmartuś pisze:Oj Ula nie czytasz wątków o labkachDo Anuli przyjedzie Milada http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... ead#unread
![]()
Anula pewnie chciała zrobić niespodziankę i nic nie pisała a tu Dzima ją zdekonspirowała
Gliwickie stado - już nie takie samo...
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Re: Gliwickie stado :)
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Kluskaxyz
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Zdemaskowana
. Też mialam w planie zrobić wielkie wejście Uniki na wątek i nic z tego nie wyszło. To forum bez tajemnic 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
i ludźmi z naturą detektywaKluskaxyz pisze:Zdemaskowana. To forum bez tajemnic
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Anula
- Kontakt:
Chwilę mnie nie ma a tu widzę, się rozgościłyście na moim wątku
Zupełnie nie wiem skąd u Was przeświadczenie, że ja taka gościnna jestem
Nic się przed Wami nie ukryje, tak macie rację Milada jest zarezerwowana dla mnie. Początkowo miała przyjechać wczoraj, ale jak przemyślałam to wszystko na chłodno to doszłam do wniosku, że lepiej jak dokończy kwarantannę w DT, wśród koleżanek. U mnie musiałaby siedzieć min. tydzień sama, a jakby coś wyszło, jakaś grzybica czy coś byłaby skazana na samotność dużo dłużej. Jeśli wszystko będzie ok to przyjedzie do Bielska pod koniec miesiąca.
Już się boję, bo podobno jej słodki wygląd to tylko przykrywka i ma baba charakter. 3 charakterne świnki i jedna biedna Panda... hmmmm.... mam nadzieję, że jakoś to będzie
Nic się przed Wami nie ukryje, tak macie rację Milada jest zarezerwowana dla mnie. Początkowo miała przyjechać wczoraj, ale jak przemyślałam to wszystko na chłodno to doszłam do wniosku, że lepiej jak dokończy kwarantannę w DT, wśród koleżanek. U mnie musiałaby siedzieć min. tydzień sama, a jakby coś wyszło, jakaś grzybica czy coś byłaby skazana na samotność dużo dłużej. Jeśli wszystko będzie ok to przyjedzie do Bielska pod koniec miesiąca.
Już się boję, bo podobno jej słodki wygląd to tylko przykrywka i ma baba charakter. 3 charakterne świnki i jedna biedna Panda... hmmmm.... mam nadzieję, że jakoś to będzie
- Kluskaxyz
- Kontakt:
Zapowiada się łączenie pełne wrażeń 
- Anula
- Kontakt:
Słodkości moje kochane...

Nie będę Was zanudzać naszymi ciągłymi wizytami u weta, bo ja już tego nie ogarniam. Wiecznie któreś coś wymyśla i dochodzę coraz to bardziej do wniosku, że powinnam się przeprowadzić bliżej Bielska i dr Całus
Za to pozytyw jest taki, że się zawzięłam, po tym jak kupiłam z 10 poidło i widziałam nadal jak Panda z niego pije
Cwaniak pił z miseczki już ze 3 tygodnie, Fiśka trochę z poidła, trochę z miseczki, Panda tylko poidło. Wkurzyłam się, zabrałam poidło, po całym dniu bez poidła Pandzioszka wali z miseczki
Co prawda jeszcze mocno niezdarnie ale na reszcie nie boję się, że znowu się zachłyśnie 

Nie będę Was zanudzać naszymi ciągłymi wizytami u weta, bo ja już tego nie ogarniam. Wiecznie któreś coś wymyśla i dochodzę coraz to bardziej do wniosku, że powinnam się przeprowadzić bliżej Bielska i dr Całus
-
Anulka1602
Pandzioszku-brawo ty
Anula piękne masz
i te ich słodkie pysie-nic tylko całować i całować 
Anula piękne masz
- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
ooo
jakie wyleże cudowne! Duzo zdrówka wobec tego dla stada!