Gry komputerowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Gry komputerowe
Muszę jakoś wypocząć między jednym egzaminem a drugim A tak na prawdę to w sumie nie mam w co grać
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Ja cały czas sobie obiecuję, że zainstaluję sobie Baldura w wersji WoBG, ake trochę się boję. Ile razy zaczynałam grać, tyle razy nie kończyłam gry, bo coś mi siadało w kompie. Jak nie dysk, to płyta czy też system. Może zainstaluję sobie w pracy na wakacje
WIEDŹMIN!!!!Panna Fiu Fiu pisze:Muszę jakoś wypocząć między jednym egzaminem a drugim A tak na prawdę to w sumie nie mam w co grać
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Kontakt:
Nope, procesor mam za słaby A wolę poczekać i pograć w dobrej jakości. Mam listę gier do kupienia, gorzej z zawartością portfelaaga666 pisze:WIEDŹMIN!!!!Panna Fiu Fiu pisze:Muszę jakoś wypocząć między jednym egzaminem a drugim : P A tak na prawdę to w sumie nie mam w co grać
- urszula1108
- Kontakt:
Ja ja w pracy będę miała nowego kompa i by poszedł. Tylko nie potrafię grać w gry obsługiwane klawiaturą. Chętnie bym zaprosiła kogoś, kto by pograł, a ja bym popatrzyła. W ten sposób zaliczyłam jedynkę i dwójkę
Ja już nie mam siły do komputera, planuję zakup PS i pograć, wcześniej pewnie bym dokładał do komputera co chwile :p
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Kontakt:
Ja póki co wolę grać na komputerze. Rozbudowa da mi więcej radości niż zakup nowego sprzętu
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Ja mam obecnie na dysku Far Cry 3, Faraona, Wormsy i Football Managera
- urszula1108
- Kontakt:
Ja właśnie planuje wymianę procka. No i mam problem. Płyta główna w kompie to całkiem niezły Ashrock z socketem 1155 no i pytanie: wymienić samego procka z i3 na jakiś dobry i5 i na jakieś 3 lata wystarczy, czy wymienić płytę i procka na socket 1150. Ja skłaniam się na razie na tę pierwszą opcję, a za jakieś 3 lata pewnie będzie już coś nowego i wtedy wymienić procka + płytę. A Wy co sądzicie?Panna Fiu Fiu pisze:Ja póki co wolę grać na komputerze. Rozbudowa da mi więcej radości niż zakup nowego sprzętu
Sądzę że raz na parę lat lepiej kupić nową konsole, bo de facto wyjdzie to taniej niż ciągle ulepszanie komputera. A gierki można też kupować używane, zamiast po 250 na premierę. I nie ma problemu że coś nie zadziała bo najpierw trzeba mieć nowy procesor czy kartę graficzną.
No chyba że ktoś lubi dłubać przy swoim blaszaku i stać go na takie inwestycje to czemu nie. Dla mniej zamożnych w przeliczeniu konsola jest bardziej racjonalnym wyjściem.
A tak a propos przecen to na PS Store też teraz można wyrwać niezłe przeceny
No chyba że ktoś lubi dłubać przy swoim blaszaku i stać go na takie inwestycje to czemu nie. Dla mniej zamożnych w przeliczeniu konsola jest bardziej racjonalnym wyjściem.
A tak a propos przecen to na PS Store też teraz można wyrwać niezłe przeceny