Pistacja vel Frotka,Szarlotka -już w DS
Moderator: silje
Re: Szarlotka -już w DS
Bo to szałowa dziewczyna jest.Jednak mój kociak ją czegoś nauczył a mówią ,że kot ze świnką nie mogą się przyjażnić .Oj krzyczeć to mała potrafi czasami to nawet moje przekrzykiwała ,żeby pierwsza dostać jedzonko.
widać, widać wpływy kociakowe od Roksi bo Seti była pierwszym domownikiem, do którego Szarlotta wyszła ze swojego domku i z którym tak chętnie się "bawi". Krzyczeć?! czyli jeszcze pokaże nam co potrafi? bo u nas uchodzi za nieśmiałą i milczącąRoksi147 pisze:Bo to szałowa dziewczyna jest.Jednak mój kociak ją czegoś nauczył a mówią ,że kot ze świnką nie mogą się przyjażnić .Oj krzyczeć to mała potrafi czasami to nawet moje przekrzykiwała ,żeby pierwsza dostać jedzonko.
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
To wyobraź sobie, jak druga przyjedzie. To się będzie działo
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
A mieliśmy dzisiaj taki przedsmak tego własnie.. otóż..
chcąc upewnić się, czy dźwięki, które wydaje Szarlotta podczas miętolenia to faktycznie objaw radości
uruchomiłam filmik, która jedna z forumowiczek umieściła w swoim poście, pytając się, czy te dźwięki to radość jej świnki (podczas głaskania właśnie)
jak tylko w głośniku rozległy się dźwięki gruchania i kwiczenia, Szarlotta wyrwała z domku, dopadła do klatki
i dalejże kwiczeć w niebogłosy... nie mogliśmy uwierzyć
mój husband na to "no kiedy przyjedzie ta druga" no to chyba znaczy, że już nie może się doczekać tych "rozmów"
chcąc upewnić się, czy dźwięki, które wydaje Szarlotta podczas miętolenia to faktycznie objaw radości
uruchomiłam filmik, która jedna z forumowiczek umieściła w swoim poście, pytając się, czy te dźwięki to radość jej świnki (podczas głaskania właśnie)
jak tylko w głośniku rozległy się dźwięki gruchania i kwiczenia, Szarlotta wyrwała z domku, dopadła do klatki
i dalejże kwiczeć w niebogłosy... nie mogliśmy uwierzyć
mój husband na to "no kiedy przyjedzie ta druga" no to chyba znaczy, że już nie może się doczekać tych "rozmów"
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
No to będzie wesoło.
Ależ ta prośka ma u was raj
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
Mamy taką nadziejęsilje pisze:
No to będzie wesoło.
Ależ ta prośka ma u was raj
dzisiaj usunęłam trapy - Szarlotta z nich nie korzysta a tylko przeszkadzały w bieganiu po klatce
zamontowany jest pseudo hamaczek (takie coś fikuśne z polarku) żeby sprawdzić, czy ma to jakiś sens
panie, co się działo!
taki hamak to super huśtawka! idealnie nadaje się jako wyrzutnia! podczas zeskakiwania z półki i znacznie ułatwia przelot przez klatkę... trza zakupić professional hamak.
Kot nie nadąża już za biegami prośkowej (no cóż ma swoje lata) ale jak tylko zaczyna się tupanie po klatce wybiega z najdalszych kątów mieszkania (czytaj: z piętrowego łóżka mojego syna) żeby sprawdzić, co młodzież porabia.
Szarlotta uwielba bawić się w chowanego, znaczy wyściubia tylko nos z domku lub pudełka czym do szału doprowadza Seti, która "żąda igrzysk".
teraz śpi - piękny zaprezentowała ziew - dobranocka
Oj tak hamak to świetna sprawa dla niej,u mnie tak głupiała na hamaku że szok,nie nadążyłam jej nagrywać i filmik wyszedł byle jaki.
Strasznie fajnie piszecie o Szarlociie
aahaa... czyli zna to ustrojstwo z doświadczenia, no to nie ma się nad czym zastanawiać, tylko muszę pomyśleć jaki, bo tutaj fajne rzeczy się szyje i może podwójny od razuRoksi147 pisze:Oj tak hamak to świetna sprawa dla niej,u mnie tak głupiała na hamaku że szok,nie nadążyłam jej nagrywać i filmik wyszedł byle jaki.
Re: Pistacja vel Frotka,Szarlotka -już w DS
Może być podwójny ale i tak będą z niego korzystać na zmianę
Re: Pistacja vel Frotka,Szarlotka -już w DS
dzisiejsze polegiwanie Szarlotty z moim synkiem