ja w ciuchlandach znalazłam fajne koce, więc też powinnaś coś "złowić"
Ale z Dudy się le niuch robi.. nawet z hamaka mu się nie chce zejść Ann byłam dziś w tesco.. taka jak ja mam (normalnych wymiarów - i tak za jednym zamachem dwie pełne mam) kosztuje 2,49 a taka mniejsza 3.99
dortezka pisze:Ann byłam dziś w tesco.. taka jak ja mam (normalnych wymiarów - i tak za jednym zamachem dwie pełne mam) kosztuje 2,49 a taka mniejsza 3.99
Zrobiłam sobie i Dudusiowi inhalację herbatą miętową, od razu przeszło mu charczenie. A może to po prostu za suche powietrze? Idę teraz do apteki po Juvit, będę mu podawała chociaż jedną kroplę żeby się lepiej poczuł. Po większej ilości mają biegunkę.
Trzymać kciuki bo od kiedy trzymacie to jest z nim o wiele lepiej
Chłopcy bardzo nie chcieli witaminki, ale na ogóreczku od razu zjedli Kupiłam Juvit C i po skosztowaniu ma gorzko-kwaśno-słodkawy smak. 40ml za 10 zł, przeceeeenyyy przeeeceeny
Trzymajcie kochane, trzymajcie! Na mnie już wszyscy się złoszczą bo ciągle mówię o świnkach, nigdzie nie wychodzę bo pilnuje Dudusia
ale na ogóreczku od razu zjedli z tego co mi się gdzieś obiło o uszy to sok z ogórka neutralizuje witC. Ja daję strzykawką do pysia. Na starym forum o witC było więcej dyskusji w wątku i chyba tam wtedy to czytałam. Jakby co to jeszcze popytaj ale chyba dobrze mówię.
tak dobrze mowisz:) ogorek neutralizuje witamine c. Dlatego nie mozna ogorka podawac razem z warzywami ktore maja w sobie wit c. Jak np pomidor czy papryka. Bo skutek tego taki ze nie swinka jak nie miala tak nie ma w sobie wit c:))