Amber-White i maleństwa (Warszawa)-rezerwacja dla p.Moniki R
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Amber-White i maleństwa (Warszawa)-REZERWACJA dla Boe
Nawet nie wiesz jak się z TŻ cieszymy na to powiększenie rodziny czwarta "córka"!
Wierze,wierze mnie też to cieszy jak moje tymczaski znajdują fajne kochające domki .
Amber została mamą zstępczą dla dwóch maluszków Klementynki
Re: Amber-White (Warszawa)-REZERWACJA dla Boe
Roksi - super, czekamy bardzo bardzoRoksi147 pisze:Dzieciaki rosną bardzo ładnie i nawet mamy nie męczą,te maluchy są wyjątkowe wcale nie skrzeczą jak zwykle maluchy.
Wiadomo co mamy
Różowe-Samczyk o imieniu Orinoco
Zielone-Samczyk o imieniu Luis
Niebieskie-Samiczka o imieniu Edytka tak wymyślił przyszły DS-oczyiście reerwacja dla Nyanyan
Ninio niestety modliłam się żeby była druga dziewczynka,ale niestety się nie udało,ale jak poczekasz pare dni to urodzi moja tymczaska Klementynka i będziesz w pierwszej kolejności do dzewczynki.
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
tyle dzieciaków na głowie maRoksi147 pisze:Amber została mamą zstępczą dla dwóch maluszków Klementynki
a jak białaski się chowają?; ) oby do połowy września były do odebrania (akurat na urodziny), czekamy na malutką
Maluszki rosną książkowo nawet myśle na początku września będą do odbioru.dziś mają 6 dni i są strasznie ruchliwe.mamuśka amber dba o wszystkie porządnie troszkę jej pomagam ,ale większość roboty odwala sama.Jestem z niej dumna niesamowicie .
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Skoro wychowuje 5ke szkrabów to poradzi sobie ze Schabem
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
No czas najwyższy, żeby ktoś się za niego wziął!!!Dzima pisze:Skoro wychowuje 5ke szkrabów to poradzi sobie ze Schabem
Amber w porządku ogarnia szkraby.Maluszki Klementynki lekko spadły z wagi ale bardzo delikatnie kupiłam im inne mleko i teraz będzie ok .Mleczko bardzo im smakuje i piją z chęcią.Maluchy Amber już są duże i same świetnie dają sobie rade .Dziś skończyły tydzień,a ogóry jedzą jak stare .
Trzymam kciuki za te maluszki no i za Amber zeby sie nie zalamala przy tylu maluchach
Wstaw moze foty ich wszystkich
Wstaw moze foty ich wszystkich