Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
ANYA
Re: Kolejne problemy ze zdrowiem Stefusia ;(
W takim razie zycze Stefankowi duzo szczecia i jak najmniej bolu

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Biedny... chęci do jedzenia są a możliwości nie ma
Niech walczy! Pewnie!
Niech walczy! Pewnie!
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Ann
Biedny maluszek, tyle się nacierpi.. Ale skoro weterynarz mówi, że daje mu duże szanse na w miarę szczęśliwe świnkowe życie to mam nadzieję, że Stefankowi się uda

- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Dopóki chce jeść to może jeszcze zaskoczy - przynajmniej na w miarę miękkie owoce i warzywa. U mnie po korekcie siekaczy po kilku dniach Tusia zaczęła skrobać miękkie jabłuszko i bananka, trawkę też próbowała sam wciągać albo wsuwałam jej koniec do pyszczka ( o tartych warzywkach mogłam zapomnieć) i oprócz tego papkę ze strzykawki, bo nic innego jej nie skusiło, nawet ogórek. Jego może to jeszcze boli, może coś opuchnięte ma i ten pyszczek nie działa jak powinien.
Trzymam

Trzymam
-
Marta_K
Dziękujemy za kciuki, trzymajcie je dalej, na pewno się nam przydadzą
Tymczasem Stefan nas zaskakuje. Siedzi nad sianem i próbuje je jeść, idzie mu to jak po grudzie ale co któraś próba pobrania ździebełka jest zakończona sukcesem! Dziś podczas karmienia a konkretnie przy trzeciej strzykawce nagle postanowił się przeciągnąć i ziewnąć!! Ziewnął pełną parą, nie półgębkiem! Po klatce czasem się przespaceruje a czasem wręcz podbiegnie, interesuje się otoczeniem coraz bardziej....
Nieśmiało mogę chyba powiedzieć, że mamy krok do przodu....
Tymczasem Stefan nas zaskakuje. Siedzi nad sianem i próbuje je jeść, idzie mu to jak po grudzie ale co któraś próba pobrania ździebełka jest zakończona sukcesem! Dziś podczas karmienia a konkretnie przy trzeciej strzykawce nagle postanowił się przeciągnąć i ziewnąć!! Ziewnął pełną parą, nie półgębkiem! Po klatce czasem się przespaceruje a czasem wręcz podbiegnie, interesuje się otoczeniem coraz bardziej....
Nieśmiało mogę chyba powiedzieć, że mamy krok do przodu....
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Trzymam z całych sił.