Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Kolejne problemy ze zdrowiem Stefusia ;(
Koni no właśnie on taki jest, ja go dwa razy odwiedzałam i chłopak biega, dokazuje w życiu bym nie pomyślała, że nie je
Kochany jest
Trzymam kciuki za was cały czas 
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Widziałam Stefana po zabiegu w MV, wyglądał całkiem dziarsko, grzał sie na materacyku jak na zdjęciu, potem Mariusz go trzymał na kolanach. Co to jest za piękny proś (w sensie Stefan oczywiście
)
Koni, widziałyśmy się? Ja przyjechałam z zasikaną torbą i moimi zasikanymi dziewuchami.
Koni, widziałyśmy się? Ja przyjechałam z zasikaną torbą i moimi zasikanymi dziewuchami.
- Lilith88
- Kontakt:
Jak ja wam tych spotkań zazdroszczę!
-
Marta_K
Lilith88 pisze:Jak ja wam tych spotkań zazdroszczę!
też zazdroszczę tych spotkań ale jak tylko mogę to jednak wysyłam Mariusza, zawsze to lepiej jak chłop wraca pociągiem o 23:00 z dworca głównego w Warszawie nocą do Poznania hehe no i jednak na ogół więcej świń da radę "dotransportować"
On jest dzielny i kochany - Stefan oczywiściesosnowa pisze:Widziałam Stefana po zabiegu w MV, wyglądał całkiem dziarsko, grzał sie na materacyku jak na zdjęciu, potem Mariusz go trzymał na kolanach. Co to jest za piękny proś (w sensie Stefan oczywiście)
-
koni
Sosnowa, nie...widziałam Porcellę (była z Pontuskiem) i właśnie Mariusza ze Stefanem (ale wtedy nie wiedziałam, że to oni
).
Nikogo więcej nie było.
Marta, a Mariusza masz dzielnego...bo to wbrew pozorom nie takie łatwe dotelepać się taki kawał drogi, dostać do MV, spędzić tam kilka godzin, wrócić i jeszcze w tym czasie opiekować się, troszczyć i martwić o świnkę.
Nikogo więcej nie było.
Marta, a Mariusza masz dzielnego...bo to wbrew pozorom nie takie łatwe dotelepać się taki kawał drogi, dostać do MV, spędzić tam kilka godzin, wrócić i jeszcze w tym czasie opiekować się, troszczyć i martwić o świnkę.
- Lilith88
- Kontakt:
Ja się pociągami najeździłam nocami i świtami już w swoim życiu i nic mi nie straszne
ale fakt jak można wysłać faceta to zawsze jednak lepiej 
Stefek jest bardzo dzielny i coś czuję, że przeżyje młodsze świnki mimo tych swoich przygód ze zdrowiem
Stefek jest bardzo dzielny i coś czuję, że przeżyje młodsze świnki mimo tych swoich przygód ze zdrowiem
-
Marta_K
Z Rysiem też dziarsko jeździłam nocami i dniami... ale wtedy nie było pewnych przesłanek, które są teraz, żebym jednak nie jeździła
A że Mariusz jest dzielny wiem - szczególnie uwielbiam jego opowieści o tym kogo spotkał hehe, część osób już poznał i wie kto to ale zdarza się, że wymyka się przed Medicavet i dopytuje, że w środku jest taka i taka i coś mówi o śwince takiej i takiej hehe - facet
A że Mariusz jest dzielny wiem - szczególnie uwielbiam jego opowieści o tym kogo spotkał hehe, część osób już poznał i wie kto to ale zdarza się, że wymyka się przed Medicavet i dopytuje, że w środku jest taka i taka i coś mówi o śwince takiej i takiej hehe - facet
- Lilith88
- Kontakt:
hahaha, niech sobie forum pośledzi to będzie wszystko wiedział 
-
koni
Byłam w MV z Knedelkiem, dzwonił?Marta_K pisze:że wymyka się przed Medicavet i dopytuje, że w środku jest taka i taka i coś mówi o śwince takiej i takiej hehe - facet
-
ANYA
Hm w ciazy jestes?Marta_K pisze:Z Rysiem też dziarsko jeździłam nocami i dniami... ale wtedy nie było pewnych przesłanek, które są teraz, żebym jednak nie jeździła![]()