Czwórka majowych samiczek - już w DT - 2 rez. Rekinek

Tutaj koordynujemy działania związane z ratowaniem świnek z laboratoriów.

Moderatorzy: porcella, pucka69

ODPOWIEDZ
rekinek

Re: Czwórka majowych samiczek - już w DT - 2 rez. Rekinek

Post autor: rekinek »

Wizyta była,to teraz czekam na werdykt czy zaliczyłam :) Córka mnie podpytuje czy Pani się podobało a ja ją pocieszam :pocieszacz: że będzie dobrze. Nadal proszę o zdjęcie naszych dziewczynek:)))
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Post autor: pucka69 »

Wizyta się odbyła pomimo niesprzyjających warunków ( koszmarne korki) i wypadła pozytywnie. Możecie spokojnie jechać na urlop, świnki przyjadą do Was o powrocie. ASP Martu.ha wyśle do Chrumki i Aga będzie podawać. To syrop, kilka kropli 1 x dziennie się podaje. Dopytam wetów przez ile czasu trzeba podawać.
Obrazek
rekinek

:D :D :D Tak bardzo się cieszymy. To zmykam. Dobrej nocki.
Awatar użytkownika
Chrumka
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Chrumka »

Kochany rekinku :-) Bardzo przepraszam że zdjęć jeszcze nie ma, ale w tygodniu nie mieliśmy zbytnio czasu na sesję, a w dłuższy weekend załatwialiśmy zaległe sprawy. Bardzo się cieszę że wizyta przebiegła pozytywnie :jupi:
A teraz mała prywata troszkę... Moja córcia zakochała się w Waszej czarnulce, a ona odwdzięczając się za sympatię zrobiła córce wielką kałużę na spodniach , po czym świnka przeszła na moje kolanka i zrobiła dokładnie to samo :szczerbaty:
basia M
Miejscowość: zambrow
Kontakt:

Post autor: basia M »

Obrazek

od wczoraj u mnie, w podróży były trochę nerwowe, ale w domy ...wstawiam fotkę 10 minut po przyjeździe , jeszcze w pudełku :102: taki stres
Awatar użytkownika
Chrumka
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Chrumka »

Super :jupi: objadły się po drodze i odpoczywały sobie :lol:
rekinek

Eeee stresu to tu nie widać, raczej pełen relax :D
Chrumko trzeba będzie sobie na kolanka szmatkę położyć. Fajnie że Twoja córa się nimi zajmuje , nie będą zaskoczone jak moja będzie je naleśnikować:) Niby obiecała że po przyjeżdzie do domu da im kilka dni na przyzwyczajenie do nowego miejsca ,ale nie wiem jak długo wytrzyma i czy nie zaśnie przy klatce :D Gdyby to był samiec to by mu pasowało imię Lejek ;)
basia M
Miejscowość: zambrow
Kontakt:

Post autor: basia M »

Frktoza ( jest większa i ma czarne uszy ) jest okropną panikarą , o jak się dziś darła przy podawaniu wit . C :lol:

wszystkie moje świnki łepki zadarły ,aby sprawdzić co się dzieje , no i na koniec mnie opluła , musiałam dolewać troszkę porcji

ale pod kołderką z córką , to już się wywaliła , jakby wieki u mnie była a nie dwa dni

generalnie są mniej dzikie , niż moje poprzednie białaski .szybciej je łapię ( są wolniejsze albo ja lepiej wyćwiczona :lol: )

skubańce małe ganiają mi Elę i Misię , na szczęście tym razem Telka się nie daje maluszkom i od razu pokazała , gdzie ich miejsce :twisted:

poza tym małe się dobrze wpasowały w klatce i moje mądralinki ( stado ) nauczą ich świńskiej kultury

są jak białe landrynki , słodkie i do całowania
rekinek

Pewnie że do całowania:)) My się swoich nie możemy doczekać :love:
rekinek

Wybywamy na jakiś czas i może być problem z internetem, gdyby jakiekolwiek wieści to poproszę o sms, Pucka ma mój nr ;)
I jeśli już się uda to nadal czekamy na :photo: i prosimy dobrze traktować nasze babeczki i wycałować :świnka1: :świnka2: od nas. Pozdrawiamy.
A i bardzo dziękujemy za opiekę :shakehands:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Laboświnki”