Piękni jesteście, macie naprawdę dobry domek pełny żarcia... Czego chcieć więcej?
Wujas Funio i Maluchy - Funiek, Zefir i Trufel, Bysio[*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
KiteeKatt
Re: Funiek i Bysio
Cześć przystojniacy!
Piękni jesteście, macie naprawdę dobry domek pełny żarcia... Czego chcieć więcej?
Tylko nie pozabijajcie się o tę pietruszkę, bo chcę Was jeszcze razem zobaczyć 
-
Mara
Chłopcy mi się ostatnio okrutnie kłócili. Funiek przeleciał nawet raz przez całą klatkę, walnięty przez Bysia. Na szczęście po dwóch dniach wszystko się uspokoiło i znowu panuje zgoda. Nie wiem... Oni jakąś męską rujkę mają od czasu do czasu... 
Bysiek po chorobie zaczął znowu ładnie tyć i powoli dogania Fuńka - grubasa.
Ach! Spryt moich świnek mnie zadziwia... Odkąd wyjęłam półeczkę, bojąc się, że któryś w trakcie walki uderzy o jej kant, Bysio zaczął namiętnie zawijać matę, która opiera się o brzegi kuwety i się na takiej pozwijanej wylegiwać. Ja z kolei namiętnie tę matę poprawiam, żeby żwirek spod spodu nie wyłaził. Dzisiaj rano mata była zawinięta, a na rogu przytrzymywała ją miseczka, której ja na pewno tam nie położyłam... Widać w kwestii wystroju klatki nie mam już nic do powiedzenia.

Tak wyglądała klatka w okresie świnkowej wojny:

Zawieszenie broni i czas na odpoczynek:

Ryjek!

Bysio woli dreptać po kanapie, niż po Dużej.

Za to u Dużego można się rozwalić...

A Fuńkowi wszystko jedno u kogo, byle usiaść dupką do twarzy...

I jeszcze Funiek szczuplaczek:

I grubasek...

Bysiek po chorobie zaczął znowu ładnie tyć i powoli dogania Fuńka - grubasa.
Ach! Spryt moich świnek mnie zadziwia... Odkąd wyjęłam półeczkę, bojąc się, że któryś w trakcie walki uderzy o jej kant, Bysio zaczął namiętnie zawijać matę, która opiera się o brzegi kuwety i się na takiej pozwijanej wylegiwać. Ja z kolei namiętnie tę matę poprawiam, żeby żwirek spod spodu nie wyłaził. Dzisiaj rano mata była zawinięta, a na rogu przytrzymywała ją miseczka, której ja na pewno tam nie położyłam... Widać w kwestii wystroju klatki nie mam już nic do powiedzenia.

Tak wyglądała klatka w okresie świnkowej wojny:

Zawieszenie broni i czas na odpoczynek:

Ryjek!

Bysio woli dreptać po kanapie, niż po Dużej.

Za to u Dużego można się rozwalić...

A Fuńkowi wszystko jedno u kogo, byle usiaść dupką do twarzy...

I jeszcze Funiek szczuplaczek:

I grubasek...

-
Mara
Wracamy z nową porcją zdjęć!
Panowie bardzo się ostatnio rozleniwili. Większość czasu spędzają na miękkich poduchach. Mam nadzieję, że podczas wiosennych wypasów na trawce trochę się rozruszają.
Dwie ulubione dyscypliny sportowe prośków:
Leniuchowanie:

I oczywiście... JEDZENIE!:

A na dokładkę jeszcze Bysio, testujący nową funkcję hamaczka
:
https://www.youtube.com/watch?v=ZG7DujsTBcU
Oraz... Fuńkowe stópki! (czyli jeszcze więcej leniuchowania)

Panowie bardzo się ostatnio rozleniwili. Większość czasu spędzają na miękkich poduchach. Mam nadzieję, że podczas wiosennych wypasów na trawce trochę się rozruszają.
Dwie ulubione dyscypliny sportowe prośków:
Leniuchowanie:

I oczywiście... JEDZENIE!:

A na dokładkę jeszcze Bysio, testujący nową funkcję hamaczka
https://www.youtube.com/watch?v=ZG7DujsTBcU
Oraz... Fuńkowe stópki! (czyli jeszcze więcej leniuchowania)

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
Ellir
Ok widzę, że strasznie tutaj wieje pustką i nikt nic nie pisze :< wiec ja to zrobię!
Tak więc, Funiek i Bysio strasznie rozrabiają i przeważenie robią to w chwili w której zaczynam nagrywać materiały na youtube, w tych momentach zastanawiam się czy przypadkiem one nie chcą być gwiazdami internetów
.
Zaczyna się robić ciepło więc duża rozpoczęła batalie o zrobienie wybiegu dla prośków na podwórku, planowanie trwa.
Ale wróćmy do prosiaków panowie cieszą się dobrym zdrowiem aczkolwiek duża przemywała oczko Fuńka ponieważ troszeczkę ropki się pojawiło, świnek nie chciał współpracować
. Natomiast jeśli chodzi o Bysia no cóż, posiadam bluzę typu "kangur" (jedna duża kieszeń na brzuchu) która została zaanektowana do słodkiego lenistwa połączonego z jeszcze słodszym spaniem, a jak duża jeszcze da tam ogóra to już pełnia szczęścia
. W najbliższym czasie postaram się coś dla was nagrać z naszymi prośkami w roli głównej i zmuszę Mare do zrobienia paru zdjęć. Pamiętajcie dać sianka swoim świnkom!! 
Tak więc, Funiek i Bysio strasznie rozrabiają i przeważenie robią to w chwili w której zaczynam nagrywać materiały na youtube, w tych momentach zastanawiam się czy przypadkiem one nie chcą być gwiazdami internetów
Zaczyna się robić ciepło więc duża rozpoczęła batalie o zrobienie wybiegu dla prośków na podwórku, planowanie trwa.
Ale wróćmy do prosiaków panowie cieszą się dobrym zdrowiem aczkolwiek duża przemywała oczko Fuńka ponieważ troszeczkę ropki się pojawiło, świnek nie chciał współpracować