...która pracuje za niego dla niego za garść bobówMajka745 pisze:Maja1983 pisze:A po co się będzie wysilał skoro ma pod sobą taką oddaną siłę roboczą
Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Co nowego u Pieszczocha :)
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Assia_B
Taaaa... Pieszczoch produkuje i produkuje.. Co bym nie miała przestojów w sprzątaniu 
-
Assia_B
- Dzima
- Kontakt:
Hmm szykuje się glamour klatka 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Assia_B
Pieszczoch czuł się trochę zagubiony początkowo, ale po włożeniu jego maty wszystko wróciło do normy
Póki co wrócił jednak jeszcze do starej klatki...
- Dzima
- Kontakt:
A jak będzie miał wyjście? Będziesz mu wstawiać rampę czy będzie zależny od rąk? 
Pyrka
Za TM
Za TM
-
Assia_B
Te płotki są wyciągane... Będzie mógł mieć mostek tak położone żeby wyjść.. Ale z klatki nigdy sam nie wyszedł.. nawet jak miał podstawiony mostek i był w stanie... Jak chce wyjść to piszczy... Nie wiem czy się boi sam czy o co chodzi...
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Rany julek, ale świetnie wygląda ten nowy dom! To zapewne wszystko zasługa dobrego kierownika
A w temacie wychodzenia samodzielnego - spróbuj go żarełkiem skusić, wybierz jakiś jego przysmak, daj prośkowi poniuchać, skubnąć kawałek i połóż na zewnątrz klatki. u mnie zadziałało
ewentualnie - nie wiem co Pieszczoch ma bezpośrednio przy wyjściu z klatki pod łapkami - moje łobuzy nie lubią, oj nie lubią ślizgania na panelach, więc przymocowaliśmy im dywanik.
I jeszcze jedna opcja - nic mojego Brusa tak nie ośmieliło i nie rozruszało jak... kolega
A w temacie wychodzenia samodzielnego - spróbuj go żarełkiem skusić, wybierz jakiś jego przysmak, daj prośkowi poniuchać, skubnąć kawałek i połóż na zewnątrz klatki. u mnie zadziałało
I jeszcze jedna opcja - nic mojego Brusa tak nie ośmieliło i nie rozruszało jak... kolega
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
-
Assia_B
Fajnie, że domek się Wam podoba
Póki co to stan raczej deweloperski, nieurządzony, bo mate włożyliśmy na szybko, zeby Pieszczoch się przekonał bo na poczatku się bał...
Jutro zamawiam drewniany domek... Będzie stał w rogu z tyłu klatki. Przeniesiemy też poidełko, miseczki i będzie mógł zamieszkać.
Co do wychodzenia, to próbowaliśmy smakołykiem, ale niestety się nie udało... Może coś wykąbinujemy jeszcze
A nad kolegą myślimy intenstywnie 
O 18.00 mamy wizytę w SmartVecie. Trzymajcie kciuki!
Jutro zamawiam drewniany domek... Będzie stał w rogu z tyłu klatki. Przeniesiemy też poidełko, miseczki i będzie mógł zamieszkać.
Co do wychodzenia, to próbowaliśmy smakołykiem, ale niestety się nie udało... Może coś wykąbinujemy jeszcze
O 18.00 mamy wizytę w SmartVecie. Trzymajcie kciuki!