Cudowna Blanka za TM

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Roksi147

Re: Cudowna Blanka wolna (Olsztyn)

Post autor: Roksi147 »

Madzior odrobacz Frotkę,DS Szarlotki poinformowany już.
Hawerowa

Post autor: Hawerowa »

Nie wiem co to było bo nic z niej nie wyszło. Dr podejrzewała gliste. Jutro zadzwonię i zapytam się o leki. Przepraszam, ale dziś wyleciało mi to z głowy (egzamin).
Roksi147

Słuchaj a robaki widziałaś,bo ja widziałam kiedyś jak po odrobaczeniu wyłażą.Dość długie cienkie białe bardzo zwinne.
Hawerowa

Pisałam, że nie widziałam. Mogłam przeoczyć, bo miła taką biegunę, że pod nią było wszytko sklejone.

Blancia ogólnie czuje się już troszkę lepiej. Kupka jest już gęstsza, aczkolwiek nadal daleko jej do bobków. No i mała zaczęła w końcu jeść i gadać :love:
Roksi147

Dobrze że z Blanką już lepiej,nie dobrze, że bobki jeszcze nie wróciły do normy.
Hawerowa

Wrócą najwcześniej jutro pod wieczór.. Ważne że dziewczyna je
Madzior

Post autor: Madzior »

Roksi, to ja musze wszystkie 3 odrobaczyć... :sadness:
mamajasia30

Post autor: mamajasia30 »

Czy powinnam odrobaczyć kota? czy to może być zaraźliwe u dzieci? kupami świnki się nie bawią ;) no ale biorą na ręce, dają jeść...
pilnie czekam na info co to za lek...
czy ktoś może polecić lekarza z Animy na Podleśnej?
Valkiria

Post autor: Valkiria »

Jak się okazało moje Pyski i Miśki są z tego samego rzutu od gadziarza... Hmmm, Pyśka waży prawie kilogram i przytyła sporo odkąd jest u mnie. Czyli od początku grudnia. Jest gruba. Pytałam męża, żeby wymacał delikatnie , czy w brzuchu coś się rusza. Mówi, że się nie rusza. Ja osobiście wcześniej też nic nie czułam kiedy przed feriami ją brałam na ręce. Może ona zamiast maluchów w brzuchu , hoduje tam jakieś paskudztwo. Dodam, że Pyśka je i pije jak smok. Wrócę w sobotę, to biorę się za badanie. Chyba, że do tego czasu urodzi.
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

@ Mamajasia30 na Podleśnej przyjmuje lek. wet. Iwona Wojcik, zna się na gryzoniach i współpracowała z nami. Jeśli są takie obawy, to trzeba ją zapytać o to wszystko, ja bym też zebrała boby do badania, to kosztuje parę złotych, a może byłoby wiadomo, co to za pasożyty i czy w ogóle są.

@Valkiria ale jakby miała robale, toby raczej nie przytyła chyba? :think:
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”