Super, że Andrzejek znalazł dom
Przyznam po cichu, że sama bardzo chciałam go zaadoptować i połączyć z moim Białaskiem, ale przewlekle chory Kenio wymaga tyle opieki, że ledwie starcza mi czasu dla pozostałych dwóch świnek.
Trzymam mocno kciuki za łączenie i białego Krakowiaka
Andrzejek(DS); Janusz(DS u Olisi32) - [Gliwice]
Moderator: silje
Re: Andrzejek(rezerwacja); Janusz(DS u Olisi32) - [Gliwice]
Dziekujemy
Strzelimy zaraz jakas pozegnalna fotke Andrzejka , ktory wlasnie ma sjeste i przysypia.
poki co, watek prosze zostawic.
Mysle, ze Wisniowa da znac co dalej z Andrzejkiem - czy jest szansa na to by chlopcy zamieszkali w jednej klatce.
Andrzejek pojechal
Troszke przestraszony, ale siano juz pojadal
spokojnej drogi malutki
ps.
on wcale nie jest taki malutki
Strzelimy zaraz jakas pozegnalna fotke Andrzejka , ktory wlasnie ma sjeste i przysypia.
poki co, watek prosze zostawic.
Mysle, ze Wisniowa da znac co dalej z Andrzejkiem - czy jest szansa na to by chlopcy zamieszkali w jednej klatce.
Andrzejek pojechal
Troszke przestraszony, ale siano juz pojadal
spokojnej drogi malutki
ps.
on wcale nie jest taki malutki
Re: Andrzejek(DS); Janusz(DS u Olisi32) - [Gliwice]
Śliczności
Oby był to domek w jedną stronę i dogadał się z domownikami Czekamy na relacje
Oby był to domek w jedną stronę i dogadał się z domownikami Czekamy na relacje
Andrzej i Bonifacy właśnie się poznają. mamy za sobą 1 groźniejsze podejście , ale poza tym łączenie przebiega spokojniej niż poprzednie Chłopcy przechodzą od gruchania i cykania, przez wspólne jedzenie , przeganianie się z domków (bo cóż z tego że są dwa , jak obaj chcą spać w tym samym), wspólne spanie, do podgryzania sobie zadkow jeszcze nie widziałam świnki która gruchajac popcorninguje na razie nie chcę nic przesądzać, proszę o kciuki
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2014, 5:49 przez wiśniowa, łącznie zmieniany 1 raz.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Trzymam!
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
Witamy po nocce, chłopcy nawet dali mi pospać nad ranem mieli poważną sprzeczkę, musiałam interweniować, ale na chwilę obecną wszystko wygląda ok. Są oczywiście piski, gruchanie i cykanie (Andrzej nawet ćwierkał rano z ptaszkami ), ale bez starć fizycznych i zębów. Dorzucam zdjęcia. Pierwsze z wczoraj, niewyraźne, bo bez lampy, obrazujące oazę miłości i spokoju, drugie natomiast w trakcie porannego przeglądu pozostałego po nocy pożywienia
żeby nie było wątpliwości, chłopcy mają więcej miejsca, niż to pod stołkiem w kuchni, ale jakoś tak wolą tam
żeby nie było wątpliwości, chłopcy mają więcej miejsca, niż to pod stołkiem w kuchni, ale jakoś tak wolą tam
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2014, 13:10 przez wiśniowa, łącznie zmieniany 1 raz.
poprawiłam, ale jakość jest masakryczna. na razie chłopaki uciekają przed zdjęciami, więc ich nie meczę
edit: zadałam pytanie w innym wątku, ale dotyczy Andrzeja, więc może ktoś się wypowie
edit: zadałam pytanie w innym wątku, ale dotyczy Andrzeja, więc może ktoś się wypowie