Kogutka, mój mały jeżyk za Tęczowym Mostem
Moderator: pastuszek
-
Laraine
Re: Kogutka czyli świnka szczęściara [W-wa]
Kogutka jest przepiękna
, trzymam za nią mocno kciuki 
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
A kto pyta się i dlaczego Ciebie?porcella pisze:Pucko, bo pytają mnie, czy odebrałas Kogutkę i jak się czuje ona, napisz coś aktualnego
Kogutka odebrana, futerko ma mięciutkie, brzuszek porasta sierścią. Byłam przy opatrunku - podobno opuchlizna zmniejszyła się o połowę. Widziałam zdjęcia łapki zaraz po przyjeździe - koszmar!
Rachunek z lecznicy opiewa na ponad 600 zł. Dobrze że na FB zebraliśmy ponad 500 zł. Wszystkim którzy pomogli - dziękujemy!
Dr Judyta pokazała mi jak zmieniać opatrunek, nie jest to zbyt skomplikowane. Na jutro zapisałam nas do dr Agaty Godlewskiej żeby potem mogła ocenić postęp leczenia, bo to zmiana weta przecież.
Dziś mała dostała jeszcze ostatnie dawki tolfedyny i baytrilu. Poszłyśmy do Pulsvetu, bo w domu nie miałby mi kto Kogutki przytrzymać, Ola z recepcji nam zrobiła zastrzyki
Koguka jest bardzo kochana, siedzi w norce podarowanej przez Elistrad ( dziękujemy
Aaa - waży już 810 g
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
byle tak dalej
a pytają ciekawi 
-
DankaPawlak
Trzymaj się Kogutka! Oby tak dalej pysiu mały.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
W nocy Kogutka urządziła dwie awantury.
Pierwsza była o to że poidło okazało się niedziałające, musiałam wstać, poszukać innego i zmienić, bo Kogutka była POTWORNIE spragniona.
Druga była o to, ze siano ośmieliło się skończyć a Kogutka była POTWORNIE głodna, więc musiałam znowu wstać i zapełnić kulkę sianem bo toczyła ją po całej klatce i dodatkowo tupała nogą z opatrunkiem.
Pierwsza była o to że poidło okazało się niedziałające, musiałam wstać, poszukać innego i zmienić, bo Kogutka była POTWORNIE spragniona.
Druga była o to, ze siano ośmieliło się skończyć a Kogutka była POTWORNIE głodna, więc musiałam znowu wstać i zapełnić kulkę sianem bo toczyła ją po całej klatce i dodatkowo tupała nogą z opatrunkiem.
-
DUSIA
Dzielna mała! Jaka komunikatywnapucka69 pisze:W nocy Kogutka urządziła dwie awantury.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Szacuneczek!
U mnie dzisiaj awanturowała się cała piątka - co mnie ucieszyło, bo myślałam, że laborantki sa nieme
Może pogoda się poprawiła po prostu?
U mnie dzisiaj awanturowała się cała piątka - co mnie ucieszyło, bo myślałam, że laborantki sa nieme
-
Dropsio
Oj, będzie z Niej świnka z charakterkiem, będzie