dobra, dam Wam jeszcze to
Zębuszek maluszek :) [WARSZAWA] w DS
Moderator: silje
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Zębuszek maluszek :) [WARSZAWA]
Myślę, że jak będzie wielką świnią to będzie bardziej uroczy. Uwielbiam dorosłe, tłuściutkie prosiaki
Chętnie bym się nim zaopiekowała...niestety, mieszkam w Poznaniu, gdzie bardzo trudno o lekarza weterynarii posiadającego dostateczną wiedzę w zakresie leczenia świniaków, szczególnie jeśli chodzi o problemy z zębami. Mam w tej materii spore doświadczenia (niestety, raczej nie najlepsze). Po kilku nieudanych próbach znalezienia kogoś, kto będzie potrafił pomóc, trafiłam do Warszawy, gdzie przez prawie 1,5 roku jeździłam z moim malcem raz w miesiącu na korekcje zębów. U Otika po 4 latach ujawniła się rzadka i bardzo kłopotliwa wada zgryzu. Przebyliśmy długą drogę, łączne z dokarmianiem strzykawką. Jeśli chodzi o opiekę nad świnką z tego typu problemami - polecam dr. Kliszcza z Pulsvetu. W razie pytań - służę pomocą. Temat mam dobrze przećwiczony.
Dziękujemy Ci bardzo Dr Kliszcza znam i chociaż sama nie jestem jego pacjętką...yyyyyyyy wróć! Moje świnki nie są to bardzo szanuję.
Zobaczymy co się jutro wydarzy, ale wszystkie znaki na niebie wskazują, że Zębuszka będę wydawała po kwarantannie do adopcji do DSu gdzie samczyki nie połączyły się niestety Domek w Warszawie więc idealnie. Czas pokaże, ale być może od jutra zobaczycie rezerwację...
Zobaczymy co się jutro wydarzy, ale wszystkie znaki na niebie wskazują, że Zębuszka będę wydawała po kwarantannie do adopcji do DSu gdzie samczyki nie połączyły się niestety Domek w Warszawie więc idealnie. Czas pokaże, ale być może od jutra zobaczycie rezerwację...