Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Anulka1602

Re: Puchata lwica i dwie córy

Post autor: Anulka1602 »

I co tak mało dałaś tej trawki :nono:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 15 lut 2018, 0:33 przez Anulka1602, łącznie zmieniany 1 raz.
Anulka1602

Obrazek
Obrazek
Kolacja
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

Cudne puchatki :love:
Anulka1602 pisze:Obrazek
I co tak mało dałaś tej trawki :nono:
Na tym zdjęciu to za bardzo nie wiadomo, która to mama, a które to córki :D
Anulka1602

Łaciata i brązowa to córki a ta czarna to mamusia. Córcie mają 2,5miesiąca i 4 dni ale szybko rosną i faktycznie niewiele mniejsze są od mamusi.
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Cooyo »

Piękności :love: :love: :love:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
Anulka1602

Moja wiewiórka-Ciastka. Taka była malutka. Zdjęcie robione w drugim dniu po narodzinach tj: 17kwietnia
Obrazek
Ostatnio zmieniony 15 lut 2018, 6:39 przez Anulka1602, łącznie zmieniany 1 raz.
Anulka1602

A oto pimpuś pare godzin po narodzinach-słodki,kochany akrobata który niedługo pojedzie do nowego domku.
Obrazek
Ta łaciata kulka przy misce to Ciapka.
Obrazek
Ostatnio zmieniony 15 lut 2018, 6:42 przez Anulka1602, łącznie zmieniany 1 raz.
Anulka1602

Moje panienki w sobote były bardzo obrażone bo pańcia na czas sprzątania najpier wystawiła ich klatke na stół i nie mogły kontrolować porządków a potem jeszcze się okazało że pańcia bez pytania zlikwidowała ich wybieg i wszystkie zabawki. :nono: !!! I tak po skończonym sprzątaniu panienki wyszły z klatki pobrykać a tu-nic nie ma :meeting: ,kompletnie nic-nie ma domku,zabawek,misek,gałązek ani leżaczka. Patrzyły na mnie oburzone jakby chciały powiedzieć-oddawaj nasz plac rekreacyjno-wypoczynkowy i to natychmiast. :argue:
Popyskowały tak sobie troche w moim kierunku i obrażone poszły do klatki nie słuchając że oddam im ich plac w niedziele jak nie będzie gości. Najwyraźniej im się to nie spodobało bo natychmiast mi nasikały i nabobczyły na środku kuchni. No cóż rozumiem ich protest bo kuchnia jest ich i one tam rządzą ale musiały jakoś wytrzymać do niedzieli. W niedziele jak goście pojechali moje księżniczki odzyskały swój plac i były mega szczęśliwe bo nie dość że pańcia wszystko oddała to jeszcze zdjęcia blokade z wyjścia na pokój i panienki gęsiego przechadzały się dumnie po całym mieszkaniu. Były tak zadowolone i zaaferowane że zapomniały nasikać i nabobczyć pod łóżkiem :laugh: ale wybaczam im to bo mogłam delektować się w spokoju kawą i ich słodkim widokiem jak radośnie brykały po pokoju. :love:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Piękne świneczki :love: Nie dziwię się, że się obraziły. Królowym zabrać zabaweczki? :nono: Jak dobrze, że goście pojechały i laseczki pokój odzyskały :buzki:
Anulka1602

Na szczęście foch szybko minął a po spacerku i zwiedzaniu mieszkania w nagrodę dostały arbuza i chyba były zadowolone bo chrupały aż im się uszy trzęsły :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”