Moderator: pastuszek
Kurcze faktycznie szkoda, mały od razu by miał towarzystwo chociaż. Mam nadzieję że trafi do jakieś wesołek gromadki bo już wystarczająco się bida nacierpiałaAgnesP pisze:piękny, moje marzenie ...
gdyby nie to, że w zeszłym tygodniu obiecałam dom już innemu świnkowi ze SPŚM to bym go przytuliła dla mojego Karmela.
Też mam taką nadzieję!dominika45 pisze:Piękny, szkoda, ze tak się stało , ale teraz już będzie tylko lepiej!!![]()
blumbi pisze:Kurcze faktycznie szkoda, mały od razu by miał towarzystwo chociaż. Mam nadzieję że trafi do jakieś wesołek gromadki bo już wystarczająco się bida nacierpiałaAgnesP pisze:piękny, moje marzenie ...
gdyby nie to, że w zeszłym tygodniu obiecałam dom już innemu świnkowi ze SPŚM to bym go przytuliła dla mojego Karmela.
W takim razie czekam na odzewAgnesP pisze:![]()
blumbi pisze:Kurcze faktycznie szkoda, mały od razu by miał towarzystwo chociaż. Mam nadzieję że trafi do jakieś wesołek gromadki bo już wystarczająco się bida nacierpiałaAgnesP pisze:piękny, moje marzenie ...
W sobotę mamy łączenie chłopaków. Gdyby nam źle poszło a Rudzielec jeszcze będzie wolny to się odezwę. Trzymam kciuki za supr domek dla niego.