Zbychu, 3 letni samiec do adopcji [Wrocław][REZERWACJA]
Moderator: silje
Re: Zbychu, 3 letni samiec do adopcji [Wrocław]
Jaki on jest piękny!
Czemu mój TŻ nie zgadza się na wygospodarowanie jednego pokoju w całości dla świnek? Po co mi łóżko?
Czemu mój TŻ nie zgadza się na wygospodarowanie jednego pokoju w całości dla świnek? Po co mi łóżko?
-
- Miejscowość: Wrocław/Dolny Śląsk
- Kontakt:
Dziś łazili razem, nie wiem czy to było dobre poznanie bo w ogole nie zwrócili na siebie uwagi. Tak jakby Zbyszek go zignorował lub niezauważył. Timmy jest dla niego za szybki a Zbyszek za bardzo przerażony. Pani chce Timmiemu znaleźć towarzysza w zbliżonym wieku co uważam za dobre i chętnie jej w tym pomoge Timmy jutro jedzie do domku
Dostałam wiadomości odnośnie czy Zbyszek może być adoptowany solo. Uważam, że nie. Świnek jest nadal przerażony po schronisku i nie ma ufności do ludzi. Myślę, że potrzebuje odważniejszego samczyka, który pokaże mu co i jak. Odebrałam go jakiś czas temu a nadal buszuje tylko w nocy a w dzień się boi. Jak moge go chociaż trochę oswoić? Unika ręki jak ognia nawet jak powoli chcę go pogłaskać lub zachęcam smakołykiem.
Dostałam wiadomości odnośnie czy Zbyszek może być adoptowany solo. Uważam, że nie. Świnek jest nadal przerażony po schronisku i nie ma ufności do ludzi. Myślę, że potrzebuje odważniejszego samczyka, który pokaże mu co i jak. Odebrałam go jakiś czas temu a nadal buszuje tylko w nocy a w dzień się boi. Jak moge go chociaż trochę oswoić? Unika ręki jak ognia nawet jak powoli chcę go pogłaskać lub zachęcam smakołykiem.
Cześć,
w sumie jestem ze Świetochłowic więc nie wiem w jaki sposób to się da przeprowadzić.
Ale mam dwóch starszych panów, którzy mogą się zaopiekować Zbyszkiem. Też rozetki .
Baaardzo spokojne 5-latki. Jestem już po wizycie przedadopcyjnej jak co
w sumie jestem ze Świetochłowic więc nie wiem w jaki sposób to się da przeprowadzić.
Ale mam dwóch starszych panów, którzy mogą się zaopiekować Zbyszkiem. Też rozetki .
Baaardzo spokojne 5-latki. Jestem już po wizycie przedadopcyjnej jak co
Morumotto masz prywatną
A jesli chodzi o transport trzeba będzie chyba go załatwiać na forum, a gdzie własciwie są Świętochłowice
? obok czego?
A jesli chodzi o transport trzeba będzie chyba go załatwiać na forum, a gdzie własciwie są Świętochłowice
? obok czego?
Świętochłowice -> Chorzów -> Katowice (w kolejności)
W sumie pracuję w Katowicach, a w Chorzowie mamy weterynarza.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
To Ci go weźmiemy jak będziemy wracać z ZoobotanikiMorumotto pisze:Świętochłowice -> Chorzów -> Katowice (w kolejności)