Sierpniowa czwórka samczyków. DT potrzebne na cito!
Moderatorzy: porcella, pucka69
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Sierpniowa czwórka samczyków. DT potrzebne na cito!
Danka myśli i rozważa...
Beatrycze, a dałabyś radę podjechać do mnie z tymi setkami? Dwiema. Po jednej dla każdej pary koczkodanów.
Mam dużo dobrych chęci, ale niestety nie samochód.
Byłaby szansa na pozyskanie wiórków i Cavii dla maluszków? w ostateczności samej cavii, bo droga, a małe muszą dobrze jeść.
PS. Porcella: błagam podejmuj decyduje o wydaniu labków. Ja nie mam z tym gigantyczny problem, bo moim zdaniem nikt się nie nadaje o czym najlepiej wiedzą moje tymczasy Kapitan i Inżynier.
Mam dużo dobrych chęci, ale niestety nie samochód.
Byłaby szansa na pozyskanie wiórków i Cavii dla maluszków? w ostateczności samej cavii, bo droga, a małe muszą dobrze jeść.
PS. Porcella: błagam podejmuj decyduje o wydaniu labków. Ja nie mam z tym gigantyczny problem, bo moim zdaniem nikt się nie nadaje o czym najlepiej wiedzą moje tymczasy Kapitan i Inżynier.
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Mam CC stowarzyszenia i wiórek trochę z darów. Ale te setki to trochę rozklekotane. Zadzwonię do ciebie w niedzielę.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ja też mam wolną klatkę 80- tkę stoi na balkonie... Ma małe odległości mięszy prętami więc nadaje się także dla mniejszych zwierząt - to chyba jakiś starszy ferplast - płaski otwierany od góry ,mam też jakieś diuny, na jedną był Elurin chętny ale jak na razie cisza... Też maluchów nie mogę zabrać ze względu na kota chociażby, bo on umie sobie drzwi otwierać muszę klamkę na okrągłą zmienić to raz a dwa- to samczyki a u mnie wszystkie świnki u mnie w pokoju( jak na razie kaszel mi się uspokoił )
Ok, Beatko! to czekam.
Aha - ale jak ktoś chce małe brać na DT - to bierzcie, bo u mnie jest możliwość TDT - jak pisałam.
Nie będę mogła się nimi zajmować dłużej niż do końca miesiąca. No maksymalnie jeszcze 2 tygodnie września. Potem muszą mieć nowych opiekunów lub domek stały.
Aha - ale jak ktoś chce małe brać na DT - to bierzcie, bo u mnie jest możliwość TDT - jak pisałam.
Nie będę mogła się nimi zajmować dłużej niż do końca miesiąca. No maksymalnie jeszcze 2 tygodnie września. Potem muszą mieć nowych opiekunów lub domek stały.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ok.@ Danka, to umawiamy sie, ze u Ciebie do max 15 wrzesnia.
Jesli jest ktos chetny na maluchy na DT - a moze DS? - zapraszamy
Jesli jest ktos chetny na maluchy na DT - a moze DS? - zapraszamy