Już nie ma naszego Złodzieja-Stefcik
Moderator: pastuszek
-
Alex
Re: Złodziej ogórka-Stefan
Witajcie
piekny prosiak i wszystkiego najlepszego
ja swich zawsze stawialem przed faktem dokonanym przynosilem i juz 
-
Chocolate Monster
Staram się spędzać z nim spędzać jak najwięcej czasuloriain pisze:szkodaChocolate Monster pisze:Nie chcą o tym słyszeć...
Tak czy siak w Krakowie chyba nie ma żadnego smczykaale najważniejsze że mały jest kochany
Ja od 1.5 roku i mam nadzieję,że oni również się przekonająLusia123 pisze:Nie wiem jak z innymi świnkami ,ale Lusia się do niej przyzwyczaiła (ed. Mówię tu o samotności ). Toleruje Pusie dopóki nie wejdzie jej w drogę.
Ja domowników przekonywałam od roku. Przy zakupie 1 świnki zastanawiałam się od razu nad dwoma ,ale chciałam je poznać więc sama Lusia rządziła 80-ką. Każdego da się przekonać to kwestia czasu i argumentów.
No właśnie wiem ...loriain pisze:Sprawa jest prostsza ja się samemu świnie finansuje. Jak się jest na czyimś utrzymaniu niestety już nie ma lekko.
Alex
Dziękuje za komplement i życzenia :>
Ja jakbym do domu przytargała świnkę to masakra...
Kiedyś jeszcze myślałam nad spotkaniami ze świnką koleżanki lub kuzyna.Czarek zmarł w lutym ,a świnka kuzyna okazała się być dziewczynką....
-
loriain
Nie wiem czy takie spotkanie byłoby dobre, jeszcze by się Stefan zorientował ze nie jest jedyną swinka na świecie i byłby krzyk
My czekamy aż malizna nabije 250 gram żeby ja odebrać, ale też się zastanawiam jaka będzie reakcja Luna skoro teraz jest pępkiem świata
Przyznam się bez bicia ze na dwóch i tak się sprawa nie skończy...
My czekamy aż malizna nabije 250 gram żeby ja odebrać, ale też się zastanawiam jaka będzie reakcja Luna skoro teraz jest pępkiem świata
Przyznam się bez bicia ze na dwóch i tak się sprawa nie skończy...
-
loriain
Bo to się tak niewinnie zaczynaAlex pisze:No tak u mnie tez miala byc jedna
-
Chocolate Monster
Kurczę,coś w tym jestLusia123 pisze:Świnki są jak narkotyk bierzesz jedną chcesz więcej
A co u nas?
Dziś nie miałam zbyt czasu dla Myszaka,bo byłam u babci.Wzięłam go dopiero wieczorem żeby dać mu lek
-
NECIA1978
U mnie miały być dwie, a są czteryloriain pisze:Bo to się tak niewinnie zaczynaAlex pisze:No tak u mnie tez miala byc jednaA potem sobie mówisz 'co za różnica jedna, dwie czy pięć'
-
Chocolate Monster
U mnie ma być jedna a może będzie 5
Chciałabym...