No właśnie naprawdę wodzicie mnie na pokuszenie tymi cudnymi panami. Od dziś ban na wchodzenie do wątku adopcyjnego ja nie mogę mieć trzeciej świnki.Ikuko pisze: Ognista koza - u mnie znajdziesz tylko takich cudownych
Krzemyk - uroczy chłopiec [WROCŁAW] w DS
Moderator: silje
- ognista koza
- Miejscowość: Poznań/Łódź
- Kontakt:
Re: Krzemyk - uroczy chłopiec [WROCŁAW]
Tak się tylko mówiognista koza pisze:No właśnie naprawdę wodzicie mnie na pokuszenie tymi cudnymi panami. Od dziś ban na wchodzenie do wątku adopcyjnego ja nie mogę mieć trzeciej świnki.
Ciekawe czy by się zakolegował z Czupurkiem?
Czekamy na WPA
kto się podejmie? teraz mam urlop, a od poniedziałku będę wolna dopiero około 16tej i w weekendy.
Czekamy na WPA
kto się podejmie? teraz mam urlop, a od poniedziałku będę wolna dopiero około 16tej i w weekendy.
jutro mamy wizyte kolegi z Koszalina, ciekawe jak przebiegnie...
-
- Miejscowość: Wrocław/Dolny Śląsk
- Kontakt:
Katrin gratuluję !!!!! Trzymam kciuki za pozytywny przebieg wizytyKatrin86 pisze:jutro mamy wizyte kolegi z Koszalina, ciekawe jak przebiegnie...
Ikuko przeproś Krzemyka od nas , Czupurek z Kropelkiem wczoraj dogadywali się bezkrwawo
Katrin86, my i tak jeszcze z grzybicą walczymy. Jeśli już masz towarzystwo dla świnki, to lepiej, bo u nas nie wiadomo ile to jeszcze potrwa. Mam nadzieję, że chłopcy będą ze sobą szczęśliwi
Jej, jaki on podobny do Teosia, który kiedyś miał u mnie DT. Jak sytuacja z grzybkiem ?