Co Ty robisz z tymi świniamisilje pisze:Jakby co, to z rana czekają na ogórkaZapomniałam Ci powiedzieć.
Czyli rano ogórek- i nie dawały spokoju, póki go nie dostały, potem cała (mniej ważna) reszta. Ogólnie kochają jeść.

Moderator: pastuszek
Co Ty robisz z tymi świniamisilje pisze:Jakby co, to z rana czekają na ogórkaZapomniałam Ci powiedzieć.
Czyli rano ogórek- i nie dawały spokoju, póki go nie dostały, potem cała (mniej ważna) reszta. Ogólnie kochają jeść.
MartusiaMartus pisze:Co Ty robisz z tymi świniamisilje pisze:Jakby co, to z rana czekają na ogórkaZapomniałam Ci powiedzieć.
Czyli rano ogórek- i nie dawały spokoju, póki go nie dostały, potem cała (mniej ważna) reszta. Ogólnie kochają jeść.Każda Twoja świnia kocha jeść Runa zabiera Boni hahaha
Ja nie wiem jak Ty je wychowujesz
![]()
Ahahahahahahahaha no to miała 1,2 i 3 śniadanie hahahaswissi pisze:MartusiaMartus pisze:Co Ty robisz z tymi świniamisilje pisze:Jakby co, to z rana czekają na ogórkaZapomniałam Ci powiedzieć.
Czyli rano ogórek- i nie dawały spokoju, póki go nie dostały, potem cała (mniej ważna) reszta. Ogólnie kochają jeść.Każda Twoja świnia kocha jeść Runa zabiera Boni hahaha
Ja nie wiem jak Ty je wychowujesz
![]()
hahaha zero dyscypliny szok... ja też nie wiem co tam się dzieje przy tylu prosiakach niewyobrażalne
ale z 2 strony moja poprzednia Melcia też tak wszystkich sobie wychowała że każdy rano jak wstawał pierwsze co ogórek dla Meli a było tak... że 3 osoby wstawały po kolei co godzine ....
Prawda cukinie lubimy bardzosilje pisze:Jeszcze cukinię lubimy bardzo. I seler naciowy.
Ogólnie to wszystko jest jadalne, a już jęczmień zielony, to pewnie pycha. Ja jakoś w tym roku nie wysiałam..