Zgadzam się - nie płaciliśmy za stoiska i płacenie za nie mija się z celem.pastuszek pisze:... - płacić 100 zł za to, żeby móc ceny wystawić trochę bezsensu moim zdaniem.
Kapitularz - Łódź 25-27 września
Re: Kapitularz - Łódź 25-27 września
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
No, niestety, tu nie ma tak dobrze. Nie będzie można wystawić polarków ani niczego, co nie mogłoby być nagrodą za ewentualny datek. A w sprawie puszki musiałam pisać podanie do dyrekcji szkoły.
Na Pet Fair z pewnością dostalibyśmy stoisko płatne, choć tam już na pewno nie za sto złotych.
Na Pet Fair z pewnością dostalibyśmy stoisko płatne, choć tam już na pewno nie za sto złotych.
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Kochani, Kapitularz w piątek, więc nie zostało dużo czasu. Deklarujcie się, proszę, kto może kiedy posiedzieć przy stoliku. Impreza zaczyna się w piątek po południu, tak od 16:00. Sobota - cały dzień, ale my nie musimy tam być ciągle, niedziela - rano, znów gdzieś tak do 16:00. To godziny imprezy, wszystko odbywa się w budynku szkoły.
-
- Kontakt:
Witaj Kimera
mogę posiedzieć w niedzielę. Jakie godziny są wolne?
mogę posiedzieć w niedzielę. Jakie godziny są wolne?
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wszystkie
, bo na razie odpowiedziałaś pierwsza. Liczę jednak na Pulpecję. Kiedy możesz przyjść?

-
- Kontakt:
11 ?
Resztę domówimy może na bieżąco.

- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Pierwszego dnia byłam ze świnkami, co wzbudziło spore zainteresowanie. Przy stoisku byli także Elurin i Pulpecja.
Utut prezentował prawidłowe użytkowanie legowiska, czyli zwinął się w rogalik.
Dziś większość dnia siedziałam sama, ale czasami ludzie się zatrzymywali i brali ulotki. Poszło kilka przypinek, breloczków, magnesików, dwa poradniki. Do puszki wpadło nieco grosza brzęczącego, więc z pustą puszką nie wrócimy
.
Utut prezentował prawidłowe użytkowanie legowiska, czyli zwinął się w rogalik.
Dziś większość dnia siedziałam sama, ale czasami ludzie się zatrzymywali i brali ulotki. Poszło kilka przypinek, breloczków, magnesików, dwa poradniki. Do puszki wpadło nieco grosza brzęczącego, więc z pustą puszką nie wrócimy

- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Choć impreza kończyła się już, dziś było znów zainteresowanie, bo mieliśmy pięć świnek: moje Utut i Kurczak, Król Julian Pulpecji i Zeber i Dżamuka Gabi. Świnki były bardzo grzeczne, spokojne, dawały się głaskać i wcale się nie stresowały.
Ze sprzedaży "cegiełek", czyli przypinek, breloczków, naklejek, notatników, oraz datków (głównie tego) zebraliśmy...
171 zł i 10 gr
Ze sprzedaży "cegiełek", czyli przypinek, breloczków, naklejek, notatników, oraz datków (głównie tego) zebraliśmy...
171 zł i 10 gr
Super, jak będzie podobna akcja w Poznaniu to ja się piszę 

- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Trochę zdjęć z Kapitularza

Świnki Gabi: Zeber w klatce i Dżamuka w norce

Świnki Gabi: Zeber w klatce i Dżamuka w norce