ZOOBOTANICA Wrocław 12-13 września

Tutaj możesz podyskutować o imprezach w których weźmie udział Stowarzyszenie.
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: ZOOBOTANICA Wrocław 12-13 września

Post autor: pastuszek »

Zobacz jak będzie szedł maraton i omijaj. Tutaj masz mapkę biegu z godzinami kiedy można się spodziewać biegających tych szybszych i wolniejszych http://www.wroclaw.pl/13-wrzesnia-dodat ... mpijskiego
Samochodem szybciej dotrzesz niż komunikacją, która albo będzie miała objazdy albo będzie musiała czekać aż ktoś przebiegnie :levitation:
Upierdliwe to, ale dotrzeć spokojnie dotrzesz :ok:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Jedziemy na pewno samochodem więc o tyle dobrze :D dzięki za linka :buzki:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Znalazłam w lekka większą
Obrazek
Marta_K

Post autor: Marta_K »

A mi kolejny rok z rzędu się nie uda dotrzeć...
Cóż... może za rok ;)
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ja się do czegoś/w któryś dzień przydam? chwilowo bardziej siedząca :szczerbaty:

ale nie czaję kto się zgodził na bieg akurat w weekend gdy jest zoobotanika? ja nie wiem jak w ndz dojadę, tym bardziej, że ode mnie się wyjechać nijak nie da wtedy.. :angry: :angry:
"
a propos jazdy autem. Nie wiem jak tam z parkowaniem. Bo niby te wszystkie bezpłatne zostały usunięte i trzeba płacić śmiesznie wysokie kwoty..
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

ognista koza pisze: Zagrody nie będzie (no chyba że masz ) ale myślę że świnka i człek się przydadzą :) ja będę z batmankiem
Zagrody nie mam ale moje dziewczynki podróżują w klatce 50-tce, to mogły by w niej zostać, jak myślicie? :idontknow:
Ale nie wiem czy czasem jednak w niedzielę się nie wybiorę. :think: Ech, tylko ten maraton mnie odstrasza...
majam

Post autor: majam »

Ja będę i w sobotę i w niedzielę,od początku do końca. Będę siedzieć stoisku Lubuskiego Forum Akwarystycznego, ale oczywiście będę zaglądać na stoisko SPŚM
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Dorotezka - jakby tak patrzeć to dwie osoby by wystarczyły :neener: Wpadaj i siadaj, im więcej tym lepiej :szczerbaty: Zwłaszcza, że to jedyna okazja, żeby się spotkać w większym gronie.

Ognista a skąd wiesz, że nie ma zagrody? Nie mamy miejsca na stoisku?

Balbinkowo wpadaj, nic się nie bój, ino omijaj wężykiem :szczerbaty:
majam pisze:Ja będę i w sobotę i w niedzielę,od początku do końca. Będę siedzieć stoisku Lubuskiego Forum Akwarystycznego, ale oczywiście będę zaglądać na stoisko SPŚM
Super :)

A tak na marginesie, bo w sumie 2 tygodnie temu jechałam do Hali. I Curie-Skłodowskiej była pięknie zakorkowana, co prawda była piękna pogoda i wszyscy gnali do ZOO i parku - ale jak w weekend będzie ładnie to podejrzewam, że może być podobnie, więc jak coś obadajcie dojazd od innej strony co by czasem nie dostać nerwa w korku.
Awatar użytkownika
ognista koza
Miejscowość: Poznań/Łódź
Kontakt:

Post autor: ognista koza »

balbinkowo pisze: Zagrody nie mam ale moje dziewczynki podróżują w klatce 50-tce, to mogły by w niej zostać, jak myślicie? :idontknow:
Ale nie wiem czy czasem jednak w niedzielę się nie wybiorę. :think: Ech, tylko ten maraton mnie odstrasza...
A nawet powinny ;) Batman to rasowy casanova, nie przepuści żadnej :szczerbaty:
pastuszek pisze:
Ognista a skąd wiesz, że nie ma zagrody? Nie mamy miejsca na stoisku?

.
Pastuszek gadałam z Oldzah, od niej mam takie info :)
Pisanie na temat muzyki jest jak tańczenie na temat architektury

Pociąg do moich chłopców
Obrazek
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

ognista koza pisze:
balbinkowo pisze: Zagrody nie mam ale moje dziewczynki podróżują w klatce 50-tce, to mogły by w niej zostać, jak myślicie? :idontknow:
A nawet powinny;) Batman to rasowy casanova, nie przepuści żadnej :szczerbaty:
Oj, to zdecydowanie pozostaną w klatce, postanowione :102:
Chodziło mi generalnie o to że zamiast w zagrodzie, mogą zostać w klatce :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy i przedsięwzięcia”