Samochodem szybciej dotrzesz niż komunikacją, która albo będzie miała objazdy albo będzie musiała czekać aż ktoś przebiegnie

Upierdliwe to, ale dotrzeć spokojnie dotrzesz

Zagrody nie mam ale moje dziewczynki podróżują w klatce 50-tce, to mogły by w niej zostać, jak myślicie?ognista koza pisze: Zagrody nie będzie (no chyba że masz ) ale myślę że świnka i człek się przydadząja będę z batmankiem
Supermajam pisze:Ja będę i w sobotę i w niedzielę,od początku do końca. Będę siedzieć stoisku Lubuskiego Forum Akwarystycznego, ale oczywiście będę zaglądać na stoisko SPŚM
A nawet powinnybalbinkowo pisze: Zagrody nie mam ale moje dziewczynki podróżują w klatce 50-tce, to mogły by w niej zostać, jak myślicie?![]()
Ale nie wiem czy czasem jednak w niedzielę się nie wybiorę.Ech, tylko ten maraton mnie odstrasza...
Pastuszek gadałam z Oldzah, od niej mam takie infopastuszek pisze:
Ognista a skąd wiesz, że nie ma zagrody? Nie mamy miejsca na stoisku?
.
Oj, to zdecydowanie pozostaną w klatce, postanowioneognista koza pisze:A nawet powinny;) Batman to rasowy casanova, nie przepuści żadnejbalbinkowo pisze: Zagrody nie mam ale moje dziewczynki podróżują w klatce 50-tce, to mogły by w niej zostać, jak myślicie?![]()
Ale nie wiem czy czasem jednak w niedzielę się nie wybiorę.Ech, tylko ten maraton mnie odstrasza...
![]()