Piernik bezjajeczny przegrał heroiczną walkę (*)

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

juli892

Re: Piernik bezjajeczny szuka domu!

Post autor: juli892 »

Mam świnkę Tosię i szukam dla niej towarzysza :) :D
Tosia ma dopiero 2 miesiące, wiec jeszcze mała jest, ale chce by miała z kim pogawędzić, Pierniczek nadal wolny? i jak by było z transportem?
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

co sie wszyscy upierają, że koniecznie on musi do baby iść? to nie ludzie coby się w pary łączyć..

ale cudny jest chłopak.. :love: i jak można było go ugryźć w TE okolice :shock: biedactwo :buzki:
Ostatnio zmieniony 24 cze 2015, 10:33 przez dortezka, łącznie zmieniany 1 raz.
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

Wszyscy się upierają na Piernika, a ja tu po sąsiedzku takie fajne chłopaki mam i cisza :cry:
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
Marta_K

Post autor: Marta_K »

ale szogunek fajny :D
Okrusia

Post autor: Okrusia »

Mam już w domu jednego świniaczka -2 letni. Od paru miesięcy szukam odpowiedniego przyjaciela dla mojego samczyka. Pierniczek jest wspaniały! Więc, czy jest możliwość zarezerwowania świniaczka? Stan jest wolny... Więc mam nadzieje ,że jest możliwość. :)
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

:glowawmur: załamie się, a moich wspaniałych, mądrych i sympatycznych 4 świnkochłopców czeka...a ten 1 małolat wymiata :levitation:
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
Telaya

Re: Piernik bezjajeczny zarezerwowany!

Post autor: Telaya »

O matko! Człowiek wpada w wir pracy, w końcu udaje się chwilę znaleźć by zajrzeć na forum, a tu prawie bitwa o Pierniczka. Moi drodzy, Piernik jest wstępnie zarezerwowany dla Martinez, ogarniamy teraz WPA, proszę więc trzymać kciukasy :fingerscrossed:
A wszystkim spragnionym Prosiaczków polecam chłopaków od Joanki. W Kujawsko-Pomorskim sami eleganccy Świnkopanowie :love: :świnka1:
aborek90

Post autor: aborek90 »

cudowny jest! z chęcią bym go wzięła na męża dla mojej Tolki, którą niebawem czeka zabieg wycinania jajniczków z powodu guzów... ale Bydgoszcz daleko. Ja na trasie Gdańsk-Warszawa jestem w stanie adoptować :(
sempreverde

Post autor: sempreverde »

Jak Tolka będzie wysterylizowana, to możesz też jej sprawić niewykastrowanego męża :)
Telaya

Post autor: Telaya »

Mamy kryzys z Pierniczkiem :( Wczoraj zaczął kiepsko jeść, po wyjeździe współlokatorów zrobił się trochę smutniejszy. Wieczorem wariował z nami na kanapie, myszkując pod laptopem i zaglądając pod poduszki. A dzisiaj... Zaczął się chłopak trząść, pokładać. Włączyliśmy karmę ratunkową, probiotyk, poimy strzykawką. A nasz doktor na wakacjach! :glowawmur:
Z wytycznymi pojechaliśmy do lecznicy. Piernik dostał antybiotyk i steryd i czekamy czy da radę. Trzymajcie kciuki! :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”