Frezja -już w DS u Edyta 7709
Moderator: silje
Re: Śliczna pachnąca Frezja -Rez. dla Edyty
Od teściowej to nie wiem czy to dobry pomysł .Zabiegi znosi bardzo dzielnie. Codziennie czyszczoną ma dziurę z martwicy która wciąż narasta i fantastycznie to znosi, nawet nie piśnie a czasami ją niestety zaboli.Mało tego weście sobie nalejcie coś do odkażania ran na draśnięcie,szczypie co ,ją na pewno też ,a cichutko siedzi wie ,że to dla jej zdrowia maluszek kochany.Na prawdę bardzo dużo przeszła w swoim króciutkim życiu ,także teraz musi być fantastycznie.Edytka się nią zajmie
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Roksi a Ty czym jej tam smarujesz? Tę ranę? Po odkażeniu? Może by avillinem spróbować?
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
Biedne słoneczko. zapewne była za słaba i maluszki nie przezyły, oby ona doszła do siebie.
ja tez czekam zeby doszla do siebei biedactwo i mam nadzieje ze do wrzesnia da rade(mam urodzinki wtedy)ale jak dłuzej to poczekam
Ostatnio psikam ją Octaniseptem,bo lepiej dziłała,bo Rivanol słabo jej to goił.ale spróbuje tego co mówisz Pucka dzięki .
Edytko do września to ona z kilogram będzie warzyć i będzie super zdrowa i już dawno u ciebie .
Edytko do września to ona z kilogram będzie warzyć i będzie super zdrowa i już dawno u ciebie .
Ostatnio zmieniony 11 lip 2013, 18:45 przez Roksi147, łącznie zmieniany 1 raz.
hehe trzymam na słowo, u mnie to bedzie ważyc ponad kg jak moje baby hihi- puska wygląda jak by wciązy byla (słoniowej) taki ma brzuch zarłok
Ostatnio zmieniony 11 lip 2013, 19:01 przez edyta7709, łącznie zmieniany 1 raz.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Dziewczyny, no plisss, we dwie się z tym ważeniem zebrałyście. Nie nadążam poprawiać
Trudno post pod postem ale nikt tu nie pisal od wczoraj a ja dzis musze sie zapytac .
Jak dzis czuje sie malutka?
Jak dzis czuje sie malutka?