Dziewczyny ciamcząco pozdrawiają
Wczoraj próbowalam zapoznać je z innymi, młodymi świnkami... i tym razem to Prawa okazała się być wojowniczą prośką.
Z uwagi na fakt, że dziewczyny tolerują się wzajemnie- mogę wydać je razem. Aczkolwiek nie są do siebie bardzo przywiązane, więc rozważę również wydanie ich pojedynczo, do domów gdzie jest już inna samiczka.
Prosiaki są zdrowe, coraz śmielsze, chociaż wciąż duuuuużo pracy nas czeka nad ich oswojeniem. Powoli doceniają uroki hamaczka, zwłaszcza Prawa go polubiła.
Tyją, kwiczą, a domku wciąż nie ma
Prawa i Lewa już znalazły swoją rodzinę :D
Moderator: silje
- Meg
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Prawa i Lewa szukają mamusiów i tatusiów! [KRAKÓW/ LUBLI
Co za zdjęcie!
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
zdjęcie absolutnie powala
A ja jestem bardzo zainteresowana nadal. Nawet mąż pojechał dziś do Krakowa tylko, że nadal czekamy na wizytę.
Cześć! Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad adopcją świnek morskich. Trafiłam na waszą stronę i na artykuł o Prawej i Lewej. Odpowiada mi to, że można je adoptować z Krakowa. Mam jednak duże wątpliwości co do charakteru "dominującej". Czy w przyszłości może to przerodzić się w większą agresję i zagrożenie dla drugiej? Pozdrawiam
- Meg
- Moderator globalny
- Kontakt:
Uff, uporałam się z wyjazdami i wracam na forum.
Straciłam kontakt mailowy z pierwszą osobą, która zainteresowała się dziewczynami.
Kolejną osobą która zgłosiła się do mnie jest nana81- czy wciąz jesteś chętna na Prawą i Lewą? Jak idzie załatwanie wizyty?
Justynko, tak jak pisałam- ciężko mi powiedzieć jak będą wyglądały relacje między prosiakami w przyszłości. Na razie są w okresie dorastania, burze hormonów itd . Powinno się wszystko ustabilizować w najbliższym czasie, tym bardziej że jak już wspominalam, nie gryzą się między sobą, a jedynie przepychają co jakiś czas.
Kasiu- pisałaś do mnie pw; dopóki pojawiają się chętni na adopcję świnek "w pakiecie", to wolałabym wydać je właśnie razem.
Straciłam kontakt mailowy z pierwszą osobą, która zainteresowała się dziewczynami.
Kolejną osobą która zgłosiła się do mnie jest nana81- czy wciąz jesteś chętna na Prawą i Lewą? Jak idzie załatwanie wizyty?
Justynko, tak jak pisałam- ciężko mi powiedzieć jak będą wyglądały relacje między prosiakami w przyszłości. Na razie są w okresie dorastania, burze hormonów itd . Powinno się wszystko ustabilizować w najbliższym czasie, tym bardziej że jak już wspominalam, nie gryzą się między sobą, a jedynie przepychają co jakiś czas.
Kasiu- pisałaś do mnie pw; dopóki pojawiają się chętni na adopcję świnek "w pakiecie", to wolałabym wydać je właśnie razem.
Jestem bardzo zainteresowana
Niestety nadal czekam na wizytę
Klatka i większość wyposażenia już czeka (zostało mi kupić dry bed'a i czekam na rzeczy od Pastuszka). Jedzenie przywiozą mi w przyszłym tygodniu.
Możemy ewentualnie zrobić tak, że spotkamy się jak już przyjedziesz do Lublina
Niestety nadal czekam na wizytę
Klatka i większość wyposażenia już czeka (zostało mi kupić dry bed'a i czekam na rzeczy od Pastuszka). Jedzenie przywiozą mi w przyszłym tygodniu.
Możemy ewentualnie zrobić tak, że spotkamy się jak już przyjedziesz do Lublina
Rozumiem jak będzie możliwość adoptowania jednej świnki to bardzo bym prosiła o kontakt
Witam serdecznie
zauroczyły mnie świnki Prawa i Lewa
wysyłałam maila na prv, ale niestety nie dostałam źadnej odpowiedzi więc piszę na forum.bardzo proszę o
odpowiedź pozdrawiam
zauroczyły mnie świnki Prawa i Lewa
wysyłałam maila na prv, ale niestety nie dostałam źadnej odpowiedzi więc piszę na forum.bardzo proszę o
odpowiedź pozdrawiam
- Meg
- Moderator globalny
- Kontakt:
Oficjalnie informuję, że Prawa i Lewa zostają zarezerwowane dla nana81 .
Czekamy teraz na wynik wizyty przed adopcyjnej.
Dziś zauważyłam również, że Prawa ma problem z oczkiem. Wygląda to tak, jakby łzawiło. Obserwujemy, możliwe że podrażniła sobie siankiem bo miały dzisiaj dobry dzień z Lewą i praktycznie całe rano bawiły się i wariowały po klatce w podskokach . Jeżeli nic się nie zmieni, umówimy się do dra Barana.
Wszystkich pozostałych zainteresowanych odsyłamy na stronę główną stowarzyszenia- świnek szukających domów jest naprawdę dużo, co chwilę pojawiają się nowe. Myślę, że każdy w końcu odnajdzie prosiaka dla siebie.
Gdyby coś się zmieniło w sprawie adopcji, będę się kontatkowała z osobami które również wyraziły chęć przygarnięcia dziewczyn.
Czekamy teraz na wynik wizyty przed adopcyjnej.
Dziś zauważyłam również, że Prawa ma problem z oczkiem. Wygląda to tak, jakby łzawiło. Obserwujemy, możliwe że podrażniła sobie siankiem bo miały dzisiaj dobry dzień z Lewą i praktycznie całe rano bawiły się i wariowały po klatce w podskokach . Jeżeli nic się nie zmieni, umówimy się do dra Barana.
Wszystkich pozostałych zainteresowanych odsyłamy na stronę główną stowarzyszenia- świnek szukających domów jest naprawdę dużo, co chwilę pojawiają się nowe. Myślę, że każdy w końcu odnajdzie prosiaka dla siebie.
Gdyby coś się zmieniło w sprawie adopcji, będę się kontatkowała z osobami które również wyraziły chęć przygarnięcia dziewczyn.