Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: Balbi i Fiona moje urocze prośki:)
No więc prośki od wczoraj są w nowym domku i chyba im się podoba, zwłaszcza tunelohamak od Pstuszka robi furrorę
Tu dziewczyny obczajają co to takiego i z czym to się je:
Balbi bardzo przypadł do gustu hamak, zabukowała sobie całą górę
A Fiona z kolei zakochała się w kapciochu. Nawet obgryza klatkę nie wychodząc z niego
Czy ktoś mi powie ile jeszcze potrwa to ich "docieranie się"? Niby wszystko jest ok. aż nagle któraś (najczęściej Balbi) zaczyna turkotać na drugą, trząść kuperkiem, albo zgrzytać zębami i chodzą koło siebie jak pies koło jeża. Potem znowu pokój i za jakiś czas znowu...ech te moje świninki, aby się w końcu dogadały.
Tu dziewczyny obczajają co to takiego i z czym to się je:
Balbi bardzo przypadł do gustu hamak, zabukowała sobie całą górę
A Fiona z kolei zakochała się w kapciochu. Nawet obgryza klatkę nie wychodząc z niego
Czy ktoś mi powie ile jeszcze potrwa to ich "docieranie się"? Niby wszystko jest ok. aż nagle któraś (najczęściej Balbi) zaczyna turkotać na drugą, trząść kuperkiem, albo zgrzytać zębami i chodzą koło siebie jak pies koło jeża. Potem znowu pokój i za jakiś czas znowu...ech te moje świninki, aby się w końcu dogadały.
Ale mają ful-wypas u Ciebie A świneczki -
- Inez
- Kontakt:
Takim chodzeniem się nie przejmuj. To normalne i zdarza się u świnek mieszkających długo.
Moje dziewczyny są ze sobą od września a i tak co dzień na siebie turkoczą, po czym za chwilę przestają i jest spokój. To taka normalka
Dokładnie, w ogóle nie musisz się martwić tym zachowaniem. Fionka jest bardzo uległa i łatwo odpuszcza, więc Balbi se może fikać
Z resztą ona jest młodziutka i na siłę próbuje wymusić na Fionie podległość. Sama zobaczysz, że jej to minie, bo wyrośnie z tego
Gorzej, jakby Fiona zaczęła się bronić i też Balbi atakować (w co szczerze wątpię).
Na razie niczym się nie martw, aczkolwiek miej rękę na pulsie
Z resztą ona jest młodziutka i na siłę próbuje wymusić na Fionie podległość. Sama zobaczysz, że jej to minie, bo wyrośnie z tego
Gorzej, jakby Fiona zaczęła się bronić i też Balbi atakować (w co szczerze wątpię).
Dziękuję, staram się aby było im u mnie jak najlepiej W końcu to MOJE świneczkiŚwiniomaniaczka pisze:Ale mają ful-wypas u Ciebie A świneczki -
Dzięki za podpowiedź-ostrzeżenie, zapamiętam Rzeczywiście ciepło tamKarenik pisze:Uuuu uważaj , mi kiedyś tak świnka załatwiła laptopa . Zrobiło się jej ciepło pod dupką no i cóż...
Rzeczywiście to Fionka zawsze odpuszcza, a Balbina jest taka terytorialna Jakby ciągle Fionę upominała "nie idź tam, to moje", "nie jedz tego, to moje" Czasem podziwiam Fionę za jej cierpliwość i opanowanie. Wiem że mam się nie wtrącać, ale czasem nie wytrzymuję i upomnę Balbi że przesadzaUsia pisze:Dokładnie, w ogóle nie musisz się martwić tym zachowaniem. Fionka jest bardzo uległa i łatwo odpuszcza, więc Balbi se może fikać
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i uspokojenie mnie co to zachowania dziewczynek
Ech, to mam nowe zapytanie... czy to normalne że 2 świnki-samiczki próbują z sobą kopulować
Dziś rano Fiona przypuściła atak na Balbinę i dobre 30 minut ją ganiała, a jak dogoniła to wlazła na nią i próbowała kopulować
Aż ją nawet wyjełam z klatki i sprawdzałam czy to aby na pewno dziewczynka (przepraszam Usiu, ufam ci ale sprawdzić musiałam ).
Co o tym sądzicie? Czy to może kolejna próba dominacji, bo tak to sobie tłumaczę
Dziś rano Fiona przypuściła atak na Balbinę i dobre 30 minut ją ganiała, a jak dogoniła to wlazła na nią i próbowała kopulować
Aż ją nawet wyjełam z klatki i sprawdzałam czy to aby na pewno dziewczynka (przepraszam Usiu, ufam ci ale sprawdzić musiałam ).
Co o tym sądzicie? Czy to może kolejna próba dominacji, bo tak to sobie tłumaczę
- Inez
- Kontakt:
To też normalne, dziewczynki też muszą ustalić, która rządzi. I jak mają rujkę to też szaleją. Moje jak były młodsze to wariowały często, teraz już im się nie chce.