LUIS - przystojny prosiaczek [W-wa]- DS u moni
Moderator: silje
Re: LUIS - przystojny prosiaczek Warszawa -wst.rezerwacja
To super, że się wszystko udało, oby tak dalej podobno chłopaki bardzo do siebie pasują:-)
Pozdrawiam obu
Melduje się Stefa i Luis! Chłopaki radzą sobie coraz lepiej. W niedzielę na drugim i trzecim spacerze była mała bitwa, ale woda ich pogodziła. Mieszkają narazie w 2 klatkach obok siebie. Pierwszego dnia trochę cykali ząbkami nawet przez klatkę, ale dziś już tylko się wąchali próbowali do siebie dostać, więc mam nadzieję, że będzie zgoda.
Cieszę się, że Stefanowi nie przeskadza nowy chłopak w domu, więc licze na to, że Luis też nie będzie dążył do zwady Pani Beata powiedziała, że zapowiada się dobrze, więc w to wszyscy wierzymy. Trzymajcie kciuki! Postaram się zrobić im niedługo pare zdjęć razem, bo naprawde wyglądają jak rodzeństwo
Cieszę się, że Stefanowi nie przeskadza nowy chłopak w domu, więc licze na to, że Luis też nie będzie dążył do zwady Pani Beata powiedziała, że zapowiada się dobrze, więc w to wszyscy wierzymy. Trzymajcie kciuki! Postaram się zrobić im niedługo pare zdjęć razem, bo naprawde wyglądają jak rodzeństwo
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Niestety, nie udało się łączenie.
Podmieniłam Luisa z Armanim. Mam nadzieję, że tym razem się uda, bo Armani to anioł
Podmieniłam Luisa z Armanim. Mam nadzieję, że tym razem się uda, bo Armani to anioł
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Szkoda, że się nie udało pogodzic ze Stefanem :(Trzymam kciuki za Luisa i Armaniego.
-
- Kontakt:
Re: LUIS - przystojny prosiaczek Warszawa
Luis trochę posmutniał z braku towarzystwa. Siedzi przeważnie na domku i wypatruje świnek. Z moimi pannami nie polata, muszę znaleźć DT z chłopakami.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
A kloniki od Pauli?
-
- Kontakt:
Ale ja do siebie nie wezmę na łączenie, bo wkoło same baby, A Paula raczej następnej klatki nie wstawi. Poza tym nie ma czasu.
-
- Kontakt:
No i stało się, będę musiała robić łączenie , ale Luisa z Armanim, bo wrócił do mnie.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
o maszcilos...
-
- Kontakt:
Z tym łączeniem to tak różnie. Na wybiegu jest OK, nawet siedzą koło siebie, ale w klatce kaszana. Armani chowa się w domku, Luis za nim i kotłowanina.
Luis jest typową świnką z ADHD. On potrzebuje stałego wybiegu, albo jakiejś piętrowej klatki, bo mu ciągle gdzieś się śpieszy. Powiesiłam mu hamak, to ciągle wskakuje i zeskakuje z niego. Czasami poleży Jak się nudzi, to zaczyna gryżć pręty albo kwiczy do towarzystwa. Najbliżej ma Armaniego (ale nie zwraca uwagi na niego), za to śpiewa do Belli, więc podryw jest.
Na rękach też nie usiedzi, jak go za długo trzymam, to zaczyna podgryzać. On musi mieć przestrzeń do biegania. U mnie niestety jej nie ma, bo nie przeniosłam ich do drugiego pokoju. Łączenie robię w łazience na podłodze, albo w wannie. Ale tu są w miarę spokojni, tylko po przeniesieniu do klatek (połączonych wejściami) jest awantura. Więc muszę zamykać i siedzą osobno.
Dzisiejsza waga - 772 g.
Luis jest typową świnką z ADHD. On potrzebuje stałego wybiegu, albo jakiejś piętrowej klatki, bo mu ciągle gdzieś się śpieszy. Powiesiłam mu hamak, to ciągle wskakuje i zeskakuje z niego. Czasami poleży Jak się nudzi, to zaczyna gryżć pręty albo kwiczy do towarzystwa. Najbliżej ma Armaniego (ale nie zwraca uwagi na niego), za to śpiewa do Belli, więc podryw jest.
Na rękach też nie usiedzi, jak go za długo trzymam, to zaczyna podgryzać. On musi mieć przestrzeń do biegania. U mnie niestety jej nie ma, bo nie przeniosłam ich do drugiego pokoju. Łączenie robię w łazience na podłodze, albo w wannie. Ale tu są w miarę spokojni, tylko po przeniesieniu do klatek (połączonych wejściami) jest awantura. Więc muszę zamykać i siedzą osobno.
Dzisiejsza waga - 772 g.