Dwie Panienki szukają domku [Olsztyn] W DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Usia

Re: Trzy Panienki szukają domku[Olsztyn]

Post autor: Usia »

Mocno trzymam kciuki i czekam na Kajlę z utęsknieniem.

Havi czy coś Ci trzeba? Karmę, norki, siano, jedzenie? Śmiało mów- zgłaszaj się do mnie ze wszystkim, chętnie pomogę :buzki:
Dziękuję za informacje, zaraz mi lepiej :jupi:
Ostatnio zmieniony 06 lis 2013, 21:44 przez Usia, łącznie zmieniany 1 raz.
Hawerowa

Post autor: Hawerowa »

Na razie sobie radzimy. Jutro jak będzie lepsze światło to porobię trochę zdjęć i wstawię ;)
Usia

Post autor: Usia »

Hawerowa pisze:Na razie sobie radzimy. Jutro jak będzie lepsze światło to porobię trochę zdjęć i wstawię ;)
obiecaj! :lol:
Hawerowa

Obiecuję :lol:
Hawerowa

Bałam się co zastanę w misce rano po zmianie pokarmu.. Ku mojemu zaskoczeniu miska była zupełnie pusta :shock: Nawet okruszki zniknęły :lol:
Także zauważyłam zmianę w relacjach między dziewczynami. Tzn tak jakby Chrupka odpuściła Kejli :tired: Może wcześniej chodziło im o pokarm? :think: Od rana nie słyszę żadnych kłótni miedzy nimi i nawet wspólnie jedzą z jednej miski :love:

Muszę przyznać, że moje serducho podbiła jednoznacznie Mamuśka. Jest całuśna i kochana. Kladzie mi się na dekoldzie, wyciąga łapki i liże w brodę i usta :szczerbaty: Lubi czesanie i wiem że jak poświęci się jej więcej czasu to będąc w klatce przestanie się tak panicznie bać - dziewczyna wgl nie wychodzi z domku, a jak już wyjdzie i zobaczy kogoś zbliżającego się do klatki to wióry latają, ale jak dla mnie to zachowanie przejściowe :meeting: Jeżeli chodzi o obcinanie pazurków to w życiu nie widzialam spokojniejszej i bardziej tolerancyjnej świnki. Dla przykładu, moejej Lunie jedną łapkę robię koło 15 minut, natomiast Blondynce przez 15 minut zdążę zrobić pedicure, manicure, wyczesać, wymiziać i potem znowu wyczesać :lol:

Co do Chrupki to chwilowo zdania nie zmieniam - mały włochaty diabeł :twisted: Panicznie boi się czesania, z pazurkami radę sobie dajemy ale jak już coś jej się nie podoba to włącza alarm i ząbki. Tak jak pisałam, poprawily się jak na razie tylko relację z Kejlą, ale to jak dla mnie duży postęp :jupi: Na warzywa się rzuca i pożera w sekundę tak jakby się bala, że ktoś jej zabierze. Ale my juz nad tym popracujemy. Ciocia "Havi" ustawi pannicę :P

Kejla się uspokoiła w klatce. Już nie chowa się po domku kiedy wyciągam do niej rękę, tylko grzecznie leży i czeka na głaskanie. Na kolankach się wyciąga i domaga czułości podobnie jak mamusia, tyle że troszkę skromniej, no i jeszcze buziaka nie dostałam :neener:

Teraz biegnę na małe zakupki i jak wrócę to robimy małą sesyjkę, żeby się pochwalić wam pięknym włosem :photo:
Awatar użytkownika
Mysz
Miejscowość: Mrągowo
Kontakt:

Post autor: Mysz »

Więc czekamy...jedna osoba,to pewnie już obgryza własne pazurki z niecierpliwości. ;)
Hawerowa

Jako że dziewczynki jeszcze troszkę wstydliwe to zdjęcia są proste. :)

Na pierwszy ogień idzie najodważniejsza Pani:

Obrazek
Obrazek
Panna z charakterkiem :twisted:
Obrazek
Podziwiajcie i zachwycajcie się moim prawym profilem
Obrazek
No toć przecież aniołek ze mnie
Obrazek

Mamuśka, troszkę skromniej, ale z klasą:

Wy takiego nochala nie macie
Obrazek
Daj ogórka..
Obrazek
Obrazek
No mi nie dasz?
Obrazek
Obrazek

Najbardziej oczekiwana i najbardziej wstydliwa:

Obrazek
Obrazek
Pokażę Ci nos..
Obrazek
Możesz mnie także podziwiać od prawej strony..
Obrazek
Z lewej także jestem piękna
Obrazek
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

O moja Flow :laugh:
Hawerowa