Mocno trzymam kciuki i czekam na Kajlę z utęsknieniem.
Havi czy coś Ci trzeba? Karmę, norki, siano, jedzenie? Śmiało mów- zgłaszaj się do mnie ze wszystkim, chętnie pomogę
Dziękuję za informacje, zaraz mi lepiej
Dwie Panienki szukają domku [Olsztyn] W DS
Moderator: silje
Re: Trzy Panienki szukają domku[Olsztyn]
Ostatnio zmieniony 06 lis 2013, 21:44 przez Usia, łącznie zmieniany 1 raz.
Na razie sobie radzimy. Jutro jak będzie lepsze światło to porobię trochę zdjęć i wstawię
obiecaj!Hawerowa pisze:Na razie sobie radzimy. Jutro jak będzie lepsze światło to porobię trochę zdjęć i wstawię
Bałam się co zastanę w misce rano po zmianie pokarmu.. Ku mojemu zaskoczeniu miska była zupełnie pusta Nawet okruszki zniknęły
Także zauważyłam zmianę w relacjach między dziewczynami. Tzn tak jakby Chrupka odpuściła Kejli Może wcześniej chodziło im o pokarm? Od rana nie słyszę żadnych kłótni miedzy nimi i nawet wspólnie jedzą z jednej miski
Muszę przyznać, że moje serducho podbiła jednoznacznie Mamuśka. Jest całuśna i kochana. Kladzie mi się na dekoldzie, wyciąga łapki i liże w brodę i usta Lubi czesanie i wiem że jak poświęci się jej więcej czasu to będąc w klatce przestanie się tak panicznie bać - dziewczyna wgl nie wychodzi z domku, a jak już wyjdzie i zobaczy kogoś zbliżającego się do klatki to wióry latają, ale jak dla mnie to zachowanie przejściowe Jeżeli chodzi o obcinanie pazurków to w życiu nie widzialam spokojniejszej i bardziej tolerancyjnej świnki. Dla przykładu, moejej Lunie jedną łapkę robię koło 15 minut, natomiast Blondynce przez 15 minut zdążę zrobić pedicure, manicure, wyczesać, wymiziać i potem znowu wyczesać
Co do Chrupki to chwilowo zdania nie zmieniam - mały włochaty diabeł Panicznie boi się czesania, z pazurkami radę sobie dajemy ale jak już coś jej się nie podoba to włącza alarm i ząbki. Tak jak pisałam, poprawily się jak na razie tylko relację z Kejlą, ale to jak dla mnie duży postęp Na warzywa się rzuca i pożera w sekundę tak jakby się bala, że ktoś jej zabierze. Ale my juz nad tym popracujemy. Ciocia "Havi" ustawi pannicę
Kejla się uspokoiła w klatce. Już nie chowa się po domku kiedy wyciągam do niej rękę, tylko grzecznie leży i czeka na głaskanie. Na kolankach się wyciąga i domaga czułości podobnie jak mamusia, tyle że troszkę skromniej, no i jeszcze buziaka nie dostałam
Teraz biegnę na małe zakupki i jak wrócę to robimy małą sesyjkę, żeby się pochwalić wam pięknym włosem
Także zauważyłam zmianę w relacjach między dziewczynami. Tzn tak jakby Chrupka odpuściła Kejli Może wcześniej chodziło im o pokarm? Od rana nie słyszę żadnych kłótni miedzy nimi i nawet wspólnie jedzą z jednej miski
Muszę przyznać, że moje serducho podbiła jednoznacznie Mamuśka. Jest całuśna i kochana. Kladzie mi się na dekoldzie, wyciąga łapki i liże w brodę i usta Lubi czesanie i wiem że jak poświęci się jej więcej czasu to będąc w klatce przestanie się tak panicznie bać - dziewczyna wgl nie wychodzi z domku, a jak już wyjdzie i zobaczy kogoś zbliżającego się do klatki to wióry latają, ale jak dla mnie to zachowanie przejściowe Jeżeli chodzi o obcinanie pazurków to w życiu nie widzialam spokojniejszej i bardziej tolerancyjnej świnki. Dla przykładu, moejej Lunie jedną łapkę robię koło 15 minut, natomiast Blondynce przez 15 minut zdążę zrobić pedicure, manicure, wyczesać, wymiziać i potem znowu wyczesać
Co do Chrupki to chwilowo zdania nie zmieniam - mały włochaty diabeł Panicznie boi się czesania, z pazurkami radę sobie dajemy ale jak już coś jej się nie podoba to włącza alarm i ząbki. Tak jak pisałam, poprawily się jak na razie tylko relację z Kejlą, ale to jak dla mnie duży postęp Na warzywa się rzuca i pożera w sekundę tak jakby się bala, że ktoś jej zabierze. Ale my juz nad tym popracujemy. Ciocia "Havi" ustawi pannicę
Kejla się uspokoiła w klatce. Już nie chowa się po domku kiedy wyciągam do niej rękę, tylko grzecznie leży i czeka na głaskanie. Na kolankach się wyciąga i domaga czułości podobnie jak mamusia, tyle że troszkę skromniej, no i jeszcze buziaka nie dostałam
Teraz biegnę na małe zakupki i jak wrócę to robimy małą sesyjkę, żeby się pochwalić wam pięknym włosem
- Mysz
- Miejscowość: Mrągowo
- Kontakt:
Więc czekamy...jedna osoba,to pewnie już obgryza własne pazurki z niecierpliwości.
Jako że dziewczynki jeszcze troszkę wstydliwe to zdjęcia są proste.
Na pierwszy ogień idzie najodważniejsza Pani:
Panna z charakterkiem
Podziwiajcie i zachwycajcie się moim prawym profilem
No toć przecież aniołek ze mnie
Mamuśka, troszkę skromniej, ale z klasą:
Wy takiego nochala nie macie
Daj ogórka..
No mi nie dasz?
Najbardziej oczekiwana i najbardziej wstydliwa:
Pokażę Ci nos..
Możesz mnie także podziwiać od prawej strony..
Z lewej także jestem piękna
Na pierwszy ogień idzie najodważniejsza Pani:
Panna z charakterkiem
Podziwiajcie i zachwycajcie się moim prawym profilem
No toć przecież aniołek ze mnie
Mamuśka, troszkę skromniej, ale z klasą:
Wy takiego nochala nie macie
Daj ogórka..
No mi nie dasz?
Najbardziej oczekiwana i najbardziej wstydliwa:
Pokażę Ci nos..
Możesz mnie także podziwiać od prawej strony..
Z lewej także jestem piękna
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
O moja Flow
o jejuuu
Ej, Cynthia, co podrzucasz Have fotki Flow?!
Kochane stworzonko
Ej, Cynthia, co podrzucasz Have fotki Flow?!
Kochane stworzonko