mój syn i mąż przez "domowe" sianko mieli ogromny katar alergiczny, a było tylko tyle żeby weszło do paśnika, reszta w siatce
a na kupne siano nie mają alergii
Krówka i Węgielek [Warszawa] - maluszki [wst. rezerwacja]
Moderator: silje
Re: Krówka i Węgielek [Warszawa] - maluszki [adop. wstrzyman
O jaki pech!
No to Gofer będzie miał z kim chodzić po mieszkaniu
No to Gofer będzie miał z kim chodzić po mieszkaniu
Możecie trzymać kciuki, bo zmieniamy siano i dajemy świniom czas do poniedziałku
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
No to trzymamy mocno
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
Niestety się nie udało Dziewczynki będą do adopcji po wykluczeniu ciąży, ale moim zdaniem na 90% mają puste brzuszki.
Tak dziewczynki się przytulały przez ponad godzinę:
Wystawiały nawet nóżki, ale nóżki się schowały, jak przyszedł ktoś straszny ze strasznym urządzeniem, które robiło straszne dźwięki (czyli aparat i dźwięk migawki)
Wystawiały nawet nóżki, ale nóżki się schowały, jak przyszedł ktoś straszny ze strasznym urządzeniem, które robiło straszne dźwięki (czyli aparat i dźwięk migawki)
Re: Krówka i Węgielek [Warszawa] - maluszki [wst. rezerwacja
Mam Panią zdecydowaną na adopcję dziewczynek
Teraz tylko czekamy na dopełnienie wszelkich formalności - czyli WPA i mam nadzieję, że już niedługo dziewczynki powędrują do wspaniałego domu
Teraz tylko czekamy na dopełnienie wszelkich formalności - czyli WPA i mam nadzieję, że już niedługo dziewczynki powędrują do wspaniałego domu
Teraz ja czekam na dziewczynki czekam na nowe zdjęcia ))
Zdjęcia przyszły szybciej jak błyskawica dziewczynki są cudne, czekam na nie z utęskieniem
Dziewczynki faktycznie są cudne - bardzo ciekawskie! Na wybiegu włażą wszędzie i próbują obejrzeć absolutnie każdy kącik Są kochane i całkiem czyste podczas tych "przechadzek" - jeśli mają możliwość, to wracają załatwić "sprawy" do klatki