Nasze wybiegi
Moderator: Pulpecja
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Nasze wybiegi
Całkiem wystarczy, tylko nie wygląda tak ładnie. Nie zrobisz z niej kuwety z podniesionymi brzegami, ale jako ochrona podłogi sprawdza się. Sama tak mam, pod kocem leży płachta z namiotu ogrodowego.

- 

lubię
Cerata kuchenna też daje radę. Można ją podwinąć do góry przy meblach, bo jest wystarczająco sztywna. Tam gdzie brak pionów do podparcia, możesz coś wsunąć pod spód - nawet świńskie siki nie pokonają grawitacji 

- 

Hahnoto
To w takim razie muszę odezwać się do kuzyna, bo prawdopodobnie ma grubą folię i nie potrzebuje  

Akurat kuwety nie potrzebuję z niej robić. Położę na to kocyk i będzie super 

Do tej pory kładłam zwykłą malarską folię, ale ona tak "lata', że mnie szlak jasny trafia Po za tym obsuwa się jak prosiaki szaleją
 Po za tym obsuwa się jak prosiaki szaleją 

Akurat kuwety nie potrzebuję z niej robić. Położę na to kocyk i będzie super

Do tej pory kładłam zwykłą malarską folię, ale ona tak "lata', że mnie szlak jasny trafia
- 

Bartuu
Jeżeli chcesz estetyki to cerata  Ja osobiście przecinam reklamówki-układam płasko i mam nieprzemakalną warstwę
 Ja osobiście przecinam reklamówki-układam płasko i mam nieprzemakalną warstwę 

- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Ja mam na podłodze zwykłą folię na pewno można taką kupić w JYSK ale cenowo nie wiem jak wygląda bo ją dostałam.  Kładę na nią dwa koce i nic nie przesiąka zresztą mój świniak nie siusia na koce tylko w mały kącik z trocinami w klatce. Na zdjęciu widać kawałek foli.
Pozdrawiamy !

Pozdrawiamy !

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.

Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
- 

Hahnoto
Cerata czy tam folia to mi obojętne, jak rozłożę na to kocyk to nikt nie będzie mi tam chyba zaglądał 

- 

Bartuu
Gruba folia wystarczy w zupełności. Może być też cerata albo super nisko budżetowe porozcinanie reklamówki  )
)

)
)- 

Hahnoto
Oj nieee, wolę w całości  A kleić taśmą też mi się nie chce
 A kleić taśmą też mi się nie chce  

Folię mam już załatwioną, wystarczy tylko po nią pojechać

Folię mam już załatwioną, wystarczy tylko po nią pojechać

- llenka
- Miejscowość: ŁÓdź
- Kontakt:
W poprzednim mieszkaniu nie kładłam na podłogę nic, a świnka gdy tylko byłam w domu była wypuszczana (w jednym pokoju)
W tym mieszkaniu robię wybieg w przedpokoju - jest najbezpieczniej, no i są płytki a nie panele
Pod polary rozkładam folię, a na polary wszelkiego rodzaju domki, norki i smakowitości oczywiście

W tym mieszkaniu robię wybieg w przedpokoju - jest najbezpieczniej, no i są płytki a nie panele

Pod polary rozkładam folię, a na polary wszelkiego rodzaju domki, norki i smakowitości oczywiście

moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów  

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
- 

Bibelotka
"Ej kolego... ksz ksz... dlaciego się nie lusasz ciały dzień? cioś ci jeśt? jesteś głódni?"