Moderator: pastuszek
Obcięłam już nie pierwszy raz, odrośnie.twojawiernafanka pisze:Cooooo?! No nie wierzę, obcięłaś mu jego cudny welon?!
 Teraz jest taki... krótki
 Teraz jest taki... krótki    
  Taki się kremowy zrobił.
 Taki się kremowy zrobił. uwielbiam Twoje kocury (Tosza !) i Fionę . Jesteś pewna że chcesz być informatykiem ? masz bardzo nieszablonowe podejście do sztuki fryzjerstwa. Takie koafiury że Fiu Fiu
 uwielbiam Twoje kocury (Tosza !) i Fionę . Jesteś pewna że chcesz być informatykiem ? masz bardzo nieszablonowe podejście do sztuki fryzjerstwa. Takie koafiury że Fiu Fiu  
 Jakie one wszystkie są cudowne! Niezła gromadka, coraz bardziej mam ochotę na trzeciego przyjaciela dla moich chłopaków
  Jakie one wszystkie są cudowne! Niezła gromadka, coraz bardziej mam ochotę na trzeciego przyjaciela dla moich chłopaków   Gratuluję gromadki, a kotek i piesek przecudni!
 Gratuluję gromadki, a kotek i piesek przecudni! 

Pierwszym Twoim klientem na którym przećwiczysz podstawowe ruchy brzytwą i żyletą będzie globus, zanim oddam w Twe ręce mój największy skarbPanna Fiu Fiu pisze:Fryzjer to zawód dla mnie. Będziesz pierwszą klientką, ognista?

Ale odrośnie taki mięciutki
 Ale odrośnie taki mięciutki