To tak już jest po prostu, zawsze się myśli na pewno mogłem zrobić więcej
--- ale nie zawsze się da. Zoltar miał z wami dobre życie i to jest ważne!!!
ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
Moderator: pastuszek
Re: ★★★ Moi Showmani ★★★
Dziękuję, dziewczyny.
Zdjęcia odzwierciedlające Zoltarka i przyczyna śmierci w dziale In memoriam.
Zdjęcia odzwierciedlające Zoltarka i przyczyna śmierci w dziale In memoriam.
Odeta przepraszam Cie, ze jestem taka wscibska, ale z tego co piszesz to nie moglas zrobic nic wiecej bo jak sama napisalas Zoltar byl zdrowy i nawet dr Ania byla w szoku. Dlatego tez sie tak trzese nad moimi swinkami, bo nigdy nic nie wiadomo.

Spoko, Anya 
Teraz kiedy diagnoza jest, trochę spokojniej do tego podchodzę. Ale może gdybym szybciej weszła do pokoju? wzięła szybciej na mizianie?

Teraz kiedy diagnoza jest, trochę spokojniej do tego podchodzę. Ale może gdybym szybciej weszła do pokoju? wzięła szybciej na mizianie?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nie wierzę
"Mój" ukochany twój pan proś, król kuwety, duma i chluba wesołego stadka...

"Mój" ukochany twój pan proś, król kuwety, duma i chluba wesołego stadka...

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Odeta co tam u ciebie?
Jak się czuje Marek? mam nadzieję, że nie stracił apetytu po odejściu przyjaciela? Siedzi sam czy dołączył gdzieś?

Jak się czuje Marek? mam nadzieję, że nie stracił apetytu po odejściu przyjaciela? Siedzi sam czy dołączył gdzieś?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

A kula się jakoś 
Marek siedzi z tymczasem Mikrusem, ale Mikrus znalazł dom i może już za tydzień będzie warszawiakiem
będzie mi strasznie szkoda rozstać się z nim, nawet myślałam o tym, żeby go zostawić, ale trzeba być profesjonalnym DT - jeśli ktoś na niego czeka, to nie powinno się go rozczarować z powodu własnego egoizmu.
Tęsknimy za Zoltarem. Nawiązałam kontakt z hodowlą LunCavia i prawdopodobnie za tydzień będziemy próbować łączyć gołodupca 7 miesięcznego i 1,5 rocznego z Markiem. Może uda się połączyć z którymś. Jeśli się nie uda to może texel, merino? Nie chciałabym zupełnego gołego maluszka - to delikatne zwierzątka, które zawsze bardziej oberwą w starciu. Poza tym maluchy nie mają wykształconego charakteru jeszcze, dlatego nigdy nie wiadomo.
Tak, moje akumulatory nieco się wyczerpały. Podchodzę do klatki i czekam aż Zoltar ruszy swoje gołe dupsko. I nic.
Nie wiedziałam, że tak mnie to dotknie. Ale jutro przyjdzie nowy dzień, lepszy.
Założyłam też, że jeśli kolejną świnką również będzie skinny i coś mu się stanie to nigdy więcej gołodupców.

Marek siedzi z tymczasem Mikrusem, ale Mikrus znalazł dom i może już za tydzień będzie warszawiakiem

Tęsknimy za Zoltarem. Nawiązałam kontakt z hodowlą LunCavia i prawdopodobnie za tydzień będziemy próbować łączyć gołodupca 7 miesięcznego i 1,5 rocznego z Markiem. Może uda się połączyć z którymś. Jeśli się nie uda to może texel, merino? Nie chciałabym zupełnego gołego maluszka - to delikatne zwierzątka, które zawsze bardziej oberwą w starciu. Poza tym maluchy nie mają wykształconego charakteru jeszcze, dlatego nigdy nie wiadomo.
Tak, moje akumulatory nieco się wyczerpały. Podchodzę do klatki i czekam aż Zoltar ruszy swoje gołe dupsko. I nic.
Nie wiedziałam, że tak mnie to dotknie. Ale jutro przyjdzie nowy dzień, lepszy.
Założyłam też, że jeśli kolejną świnką również będzie skinny i coś mu się stanie to nigdy więcej gołodupców.
Fajnie, że Mikrus domek znalazł. Doskonale rozumie, że cięzko Ci się z nim będzie rozstać- bo ja musiałam sobie wydać sama zakaz odwiedzania jego wątku- bo taką chrapkę miałam na to prosie.
Generalnie to mój Mężczyzna nie zgadza się na razie na DT bo sądzi właśnie, że jak już jakiś zwierz u nas wyląduje- to na pewno nigdy go nie oddam
Fajnie też, że szukasz kumpla Markowi =) Mi się gołodupiec też strasznie marzy- jakoś rozkochałam się w Zoltarze i tak mi pozostało.
A co do nowych świnków po stracie - to powiem Ci, że mi rozkminianie transportu, doposażanie klatki i ogólnie zakręcenie się na jakieś drobne prezenty dla Pierworodnego bardzo pomogły. Trochę zajmuje to myśli i jest łatwiej.
Generalnie to mój Mężczyzna nie zgadza się na razie na DT bo sądzi właśnie, że jak już jakiś zwierz u nas wyląduje- to na pewno nigdy go nie oddam

Fajnie też, że szukasz kumpla Markowi =) Mi się gołodupiec też strasznie marzy- jakoś rozkochałam się w Zoltarze i tak mi pozostało.
A co do nowych świnków po stracie - to powiem Ci, że mi rozkminianie transportu, doposażanie klatki i ogólnie zakręcenie się na jakieś drobne prezenty dla Pierworodnego bardzo pomogły. Trochę zajmuje to myśli i jest łatwiej.
Niech na razie tak zostanie, bo jesteśmy przed WPA. A on musi dom mieć najlepszy z możliwych, nie chce mu zamykać możliwości.Iza1004 pisze:Mikrusek nadal wisi w dziale świnek wolnych. Gdzieś mi w ogóle umknął wątek aktualizacji świnek do adopcji
Marzy mi się taki zestawik jak Tango i Twist w wersji długowłosej
himmalaya juz jest tylko jeszcze jakiegoś węgielka. Szkoda kurczę, że nie umaszczenie jest najważniejsze