A, bo pomyślałam, że fajnie byłoby to podanie zobaczyćmartu.ha pisze:e, no co Ty, gdyby ten konserwator wiedział, co ja w domu wyrabiam, to by mnie z miejsca eksmitował

Zresztą świetnie budzi rano po wejściu do łazienki

Moderator: Pulpecja
A, bo pomyślałam, że fajnie byłoby to podanie zobaczyćmartu.ha pisze:e, no co Ty, gdyby ten konserwator wiedział, co ja w domu wyrabiam, to by mnie z miejsca eksmitował

Zresztą świetnie budzi rano po wejściu do łazienki

Ja ustawiam na syntetyki, 40 stopni
  Ja ustawiam na syntetyki, 40 stopni   Tylko najpierw trzeba ją porządnie wytrzepać
  Tylko najpierw trzeba ją porządnie wytrzepać  

Wrzucam do prania normalnie z innymi ciuchami, ale tak żeby mama nie widziałasosnowa pisze:co robicie z własnymi rzeczami ZASIKANYMI przez świnie?

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaNo to mam przerąbane, bo z zasłoniętymi oczami do pralki nie trafię, a to ja robię za mamę...........Dzima pisze:Wrzucam do prania normalnie z innymi ciuchami, ale tak żeby mama nie widziałasosnowa pisze:co robicie z własnymi rzeczami ZASIKANYMI przez świnie?