Moderator: pastuszek

czym ty go karmisz?
 czym ty go karmisz? 
   Kawał świni
  Kawał świni  

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Ostatnio i tak jest nieźle, bo przestał tak bardzo tyć i został przy ok 900 g
 Ostatnio i tak jest nieźle, bo przestał tak bardzo tyć i został przy ok 900 g  Ale za to ucho mu się zagrzybiło. Co ja się z nim mam
 Ale za to ucho mu się zagrzybiło. Co ja się z nim mam   Ma 8 miesięcy i już drugi raz grzybka.
 Ma 8 miesięcy i już drugi raz grzybka.

Obiecuje na dniach będą jakieś zdjęcia i newsy
 Obiecuje na dniach będą jakieś zdjęcia i newsy 
 )
 )

proświnkowy, ale antyludzki. Kiedy weźmie się go na ręce zachowuje się jakby był wypchany, ani drgnie. Nadałby się jako eksponat do muzeum. Ludzi zaszczyca jedynie podniesieniem głowy kiedy chce żeby go drapać pod pyszczkiem
 proświnkowy, ale antyludzki. Kiedy weźmie się go na ręce zachowuje się jakby był wypchany, ani drgnie. Nadałby się jako eksponat do muzeum. Ludzi zaszczyca jedynie podniesieniem głowy kiedy chce żeby go drapać pod pyszczkiem  Ale wystarczy, że tylko delikatnie usłyszy inną świnkę, a już rozlega się głośne kłiii kłiii i Łatek zrywa się gotowy do biegu i do zajmowania się świnkowymi sprawami
 Ale wystarczy, że tylko delikatnie usłyszy inną świnkę, a już rozlega się głośne kłiii kłiii i Łatek zrywa się gotowy do biegu i do zajmowania się świnkowymi sprawami