ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: ★★★ Moi Showmani ★★★

Post autor: Dzima »

"Tatusiowie" jak to brzmi? :rotfl: :rotfl: Pewnie odeta mi szykuje klatkę w tęczowych kolorach? :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Karenik

Post autor: Karenik »

No właśnie JAK TO BRZMI! Ja zamiast nocnikowania zacznę go lepiej uczyć tolerancji, coby tęczowa klatka nie spłonęła ;p
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

A na ostatnim zdjęciu to gdzie Kajtuś ma główkę? :o Chyba ciocia Jeżyna nie próbowała znów zwrócić na siebie uwagi siadając na kimś? :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
odeta89

Post autor: odeta89 »

Dzima pisze:"Tatusiowie" jak to brzmi? :rotfl: :rotfl: Pewnie odeta mi szykuje klatkę w tęczowych kolorach? :laugh:
:rotfl: żebyś wiedziała, że matę mają w tęczowych kolorach!

Karenik dziękuję :buzki:
odeta89

tadaaaaaaaam!
nasza nowa willa :jupi:
Obrazek

część mieszkalna Marka i Zoltara - Dzima słusznie zauważyłaś dach domku - to sperma Twista :szczerbaty:
Obrazek

apartament Tango i za chwilę Bruni - jak nie będzie tymczasów to będą mieli dla siebie jeszcze drugie piętro.
Obrazek

tutaj Marek montuje się w kapciocha
Obrazek

Tanguś nieśmiało wygląda spod półki - a jak wysoko popcorningował po wprowadzce!
Obrazek

zmęczony Zoltar odpoczywa, jakby co najmniej sam tę klatkę składał, teraz w norce od Cioci Oxi ( :buzki: ) kręci się i chyba zaraz na mnie nasika.
Obrazek

Największe podziękowania dla Twojej Wiernej Fanki :buzki:

'

p.s
Z okazji Walentynek dla wiernego funclubu Zoltar przesyła buziaki z pozdrowieniami! :102: W szczególności dużo pozytywnej mocy dla Cioci Zagli!
Obrazek
odeta89

Zolciu po 4 dniach opatrunków specjalistycznych w 100% się wygoił :jupi: stwierdzone przez dr Anię!
Karenik

Post autor: Karenik »

Aleeee wypas :D
olam

Post autor: olam »

Wowo toż to świnowa rezydencja !!! :D
Navara

Post autor: Navara »

WOW super to wygląda :)
Piękne chłopaki
ANYA

Post autor: ANYA »

NO to chlopaki mieli fajne walentynki :szczerbaty:
Tak sobie patrze na Twoje swinki i mysle, ze jak Brunka przyjedzie to reszta chlopakow dostanie w glowe.
Zablokowany

Wróć do „In Memoriam”