ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
Moderator: pastuszek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: ★★★ Moi Showmani ★★★
"Tatusiowie" jak to brzmi?
Pewnie odeta mi szykuje klatkę w tęczowych kolorach? 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Karenik
No właśnie JAK TO BRZMI! Ja zamiast nocnikowania zacznę go lepiej uczyć tolerancji, coby tęczowa klatka nie spłonęła ;p
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A na ostatnim zdjęciu to gdzie Kajtuś ma główkę?
Chyba ciocia Jeżyna nie próbowała znów zwrócić na siebie uwagi siadając na kimś? 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
odeta89
Dzima pisze:"Tatusiowie" jak to brzmi?![]()
Pewnie odeta mi szykuje klatkę w tęczowych kolorach?
Karenik dziękuję
-
odeta89
tadaaaaaaaam!
nasza nowa willa

część mieszkalna Marka i Zoltara - Dzima słusznie zauważyłaś dach domku - to sperma Twista

apartament Tango i za chwilę Bruni - jak nie będzie tymczasów to będą mieli dla siebie jeszcze drugie piętro.

tutaj Marek montuje się w kapciocha

Tanguś nieśmiało wygląda spod półki - a jak wysoko popcorningował po wprowadzce!

zmęczony Zoltar odpoczywa, jakby co najmniej sam tę klatkę składał, teraz w norce od Cioci Oxi (
) kręci się i chyba zaraz na mnie nasika.

Największe podziękowania dla Twojej Wiernej Fanki
'
p.s
Z okazji Walentynek dla wiernego funclubu Zoltar przesyła buziaki z pozdrowieniami!
W szczególności dużo pozytywnej mocy dla Cioci Zagli!

nasza nowa willa
część mieszkalna Marka i Zoltara - Dzima słusznie zauważyłaś dach domku - to sperma Twista
apartament Tango i za chwilę Bruni - jak nie będzie tymczasów to będą mieli dla siebie jeszcze drugie piętro.
tutaj Marek montuje się w kapciocha
Tanguś nieśmiało wygląda spod półki - a jak wysoko popcorningował po wprowadzce!
zmęczony Zoltar odpoczywa, jakby co najmniej sam tę klatkę składał, teraz w norce od Cioci Oxi (
Największe podziękowania dla Twojej Wiernej Fanki
'
p.s
Z okazji Walentynek dla wiernego funclubu Zoltar przesyła buziaki z pozdrowieniami!
-
odeta89
Zolciu po 4 dniach opatrunków specjalistycznych w 100% się wygoił
stwierdzone przez dr Anię!
-
ANYA
NO to chlopaki mieli fajne walentynki
Tak sobie patrze na Twoje swinki i mysle, ze jak Brunka przyjedzie to reszta chlopakow dostanie w glowe.
Tak sobie patrze na Twoje swinki i mysle, ze jak Brunka przyjedzie to reszta chlopakow dostanie w glowe.