Wrzucamy zdjęcia z dzisiejszego wybiegu dziewczynek
Chciałam je uchwycić jak mi "pomagały" w sprzątaniu klatki, ale aparat mi się wtedy schował
Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: Balbi i Fiona moje urocze prośki:)
Były bardzo zajęte wchłanianiem surowców na nowe boby żebyś nie sprzątała na darmo
Taaaa... też tak podejrzewam Otworzyłam im wczoraj świeżą paczkę sianka i do rana oba paśniki wyjedzone, więc i nabobczone było że ho-ho. Dobry mają przerób te moje dziewczynyInez pisze:Były bardzo zajęte wchłanianiem surowców na nowe boby żebyś nie sprzątała na darmo
@Olam tunele to zdecydowanie nasz najlepszy zakup. Prosinki muszę zaganiać do klatki niemal siłą
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Bo poza klatką lepiej smakuje...i co z tego, że to to samo żarełkoInez pisze:Były bardzo zajęte wchłanianiem surowców na nowe boby żebyś nie sprzątała na darmo
Rewelacyjnie buszują w tunelach
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
@Dzima Jakby się nad tym zastanowić to u nas, ludzi, też tak jest... najlepiej smakuje poza domem
To zapodamy jeszcze kilka zdjęć...z różnych dni, z różnych wybiegów ale fotogwiazdy jedyne w swoim rodzaju
To zdjęcie genialnie oddaje charakter dziewczyn: Fiona bezpiecznie wycofana, a Balbi hardo z ciekawością do przodu.
Fiona przy wodopoju
Balbina przy wyżerce... "wszystko moje "
I już jej nie było...
Na wspólnym leżakowaniu.
I nastąpiła zmiana...
Panna na zbliżeniu... prawie odlot na kolankach "babci"
I słodki pysio Fionki
Jako że dzisiaj jest Dzień Kota... to dla moich kochanych futrzaków Miszczyni pierwszego polanu Psotka i muszczu drugiego planu Jacuś.
To zdjęcie genialnie oddaje charakter dziewczyn: Fiona bezpiecznie wycofana, a Balbi hardo z ciekawością do przodu.
Fiona przy wodopoju
Balbina przy wyżerce... "wszystko moje "
I już jej nie było...
Na wspólnym leżakowaniu.
I nastąpiła zmiana...
Panna na zbliżeniu... prawie odlot na kolankach "babci"
I słodki pysio Fionki
Jako że dzisiaj jest Dzień Kota... to dla moich kochanych futrzaków Miszczyni pierwszego polanu Psotka i muszczu drugiego planu Jacuś.
Ale fajniuchne pyszczki i jaki poważny kocurek
A nochal Fionki jak mojego Sprytka... a Balbi to rozetka?
A nochal Fionki jak mojego Sprytka... a Balbi to rozetka?
I w końcu tu dotarłam
Słodkie dziewczyny, a ich lenistwo po prostu urocze Uwielbiam patrzeć na odpoczywające świnki
Słodkie dziewczyny, a ich lenistwo po prostu urocze Uwielbiam patrzeć na odpoczywające świnki