I zrobiło się pusto... ;(

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Katrin86

Re: moje "żaby" :D

Post autor: Katrin86 »

obiecane zdjęcia
przepraszamy za opóźnienia :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Katrin86 pisze:"ciocia lubi takie grubaski" xD czy coś w tym stylu :)
:laugh: widzę, że nie tylko mój wet ma odpały.. mój bierze Pigi, obraca na jednej ręce brzuszkiem do góry, drugą ją łapie za brzuszek i robi jej trząchawkę się śmiejąc z pulpeta :szczerbaty:

z tą zieleniną też coś kiedyś słyszałam.. z drugiej strony sobie nie wyobrażam, żeby nie dawać zieleniny.. Moje mają codziennie dwudaniowe posiłki.. zielenina+warzywo/owoc.. jakby nie dostały pierwszego dania to bym nie miała nawet po co do nich podchodzić.. zakwiczały by mnie na śmierć :roll:

a gdzie zdjęcia jak wylegują się na hamaczku? :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Katrin86

takich zdjęć chyba nie uraczysz, bo wolą siedzieć pod :?
Katrin86

dzisiaj mam wolne, bo z kolei ja mam "wizytę kontrolną" u lekarza i może zrobię wypad do casto po dwa panele podłogowe, jeśli mają :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Mysz
Miejscowość: Mrągowo
Kontakt:

Post autor: Mysz »

Katrin86 pisze:
jej dzisiejszy tekst do Kropelka "ciocia lubi takie grubaski" xD czy coś w tym stylu :)
Czyżby Kropelek był takim pasibrzuchem jak siostra...bo panna waży już ponad kilogram!!! Normalnie robiłam jej usg,bo już byłam pewna ,że bezjajeczny Łatek spłatał mi figla.
Katrin86

Mysz braciszek tak jak siostra, też ponad kilogram, a dokładna waga z poniedziałku to 1084 g
Awatar użytkownika
Mysz
Miejscowość: Mrągowo
Kontakt:

Post autor: Mysz »

Oooo,to pasibrzuchy...dzisiejsza waga Rusałki-1029 g. :shock:
Katrin86

Taa :szczerbaty: figurę Kropelka mogę porównać do figury starszego pana od Anya (Ryan) :ups:

chyba trzeba będzie kupić karmę na której już nie przytyje :nie_powiem: :think:

oni jedzą tylko VL CN, VL muesli, siano i 2-3 razy dziennie warzywa (owoce od święta, bo tuczą i oni za owocami nie przepadają)

Ps. Kropelek chciałby siostrę zobaczyć : )
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Wydaje mi się, że muesli może być tucząca. Tam są ziarna, prawda? Zresztą, w ogóle taki zwykły granulat jest dość kaloryczny. A karmę mają cały czas, czy tylko raz/ dwa razy dziennie?

1084 to bardzo ładna waga, zwłaszcza dla samca. Nie ma co się odchudzać. Pewnie po prostu jest duży. Niepokoić się można, kiedy przekroczy 1400 :lol:
Katrin86

miseczkę mają cały czas, garść CN i garść muesli, raz dziennie im nakładam

nie pamiętam żeby tam były ziarna, a jeśli są to w bardzo niewielkiej ilości, więcej tam chyba czegoś w rodzaju płatków kukurydzianych :think: są kawałki gałązek, czy coś takie i to co w CN (kółka i coś tam)

ale jeszcze zajrzę do torby i może cyknę fotkę i jak uda mi się przez htc wstawić tu fotkę to będzie, a kupuję muesli bo ma więcej wit. C i więcej minerałów niż CN
Ostatnio zmieniony 14 lut 2014, 12:37 przez Katrin86, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”